Kresalka na urgenci zaradi mamil ?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.316
7.324
113
Tole si nelogicno napisal. Do OD prihaja, ko se na trgu pojavi cistejsa roba in si odvisniki vbrizgajo svoj obicajni odmerek pa se predozirajo zaradi cistoce. Bolezni nimajo direktne povezave s kvaliteto pač pa zastrupitve, če kak manjši diler heroin meša z naprimer strihninom...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.107
6.941
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
NAJ BI, ker ne upas drugace reci na javnem forumu. Zaradi svojega polozaja seveda tudi ne smes
smile-1.gif

."
aplauz.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
srbska mafija??? kaj pa albanci?
confused-1.gif

je kakšen poseben razlog da v vsakem drugem postu omenjaš albanijo, albance in albanke? če misliš da si duhovit, se motiš, ker nisi

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
srbska mafija??? kaj pa albanci?
confused-1.gif

je kakšen poseben razlog da v vsakem drugem postu omenjaš albanijo, albance in albanke? če misliš da si duhovit, se motiš, ker nisi

je razlog ja...in nima komičnih pridihov...dejstvo je,da je marsikatera vajza shqiptare shum e bukur...pa še doma pridno delajo za razliko od tebe...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
na tv klubu je izgledala zelo utrujeno, rdeče oke in podočnjaki, kot da ga je celo noč pila...

I

Izbrisan uporabnik #488

Po moje bi ona najela helikopter za tako zadevo in takoj kam za mejo
smile-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Po moje bi ona najela helikopter za tako zadevo in takoj kam za mejo
smile-1.gif
mogoč pa nima dnarja in je za ta mesec že u limitu ker si je zimske škorne u hoferu kupla...,prijateljček pa zimske gume in tud nima....,še oboževalec evrokrat je nekam zginu...
smirk-1.gif