napajalniki so delali, kolikor vem 25 let, zadnjih 6 mesecev ne delajo. volje, da se popravi pa ni, pojma nimam zakaj, očitno nisi diht, da tega ne zrihtaš takoj.Vsekakor pošlji, ker to je nesprejemljivo. Živali morajo imeti zmeraj na voljo vode kolikor je rabijo. Naj mu odvzamejo živali in jih dajo komu, ki ve kaj dela. Sicer pa za ureditev napajanja vode rabi zgolj nekaj alkatenk, par napajalnikov, črpalko, vodo in nekaj drobnega materiala. Če je volja se zrihta v enem dnevu, tako, da gre za res hud primer zanemarjanja.
Kar pošlji.e hvala za napotke.
bom poslal, ker se mi žvali smilijo.
Kakšno nebulozo?Ko rabiš mirsija, takoj uleti in z nami nebulozo podeli.
Če bi bilo to res kar pišeš, bi ble te žvali že zdavnaj pokojne. Krave, sploh če se molzejo, brez vode ne bi preživele niti en teden, kaj šele več mesecev.krave so v štali imele napajalnike. zdaj pa že nekaj mesecev napajalniki ne delajo, lastnik pa noče popravit. posledično je živina brez vode, oziroma dobijo za pit le enkrat dnevno, al pa še to ne.
kam in kako to prijavit?
No ja...krave so v štali imele napajalnike. zdaj pa že nekaj mesecev napajalniki ne delajo, lastnik pa noče popravit. posledično je živina brez vode, oziroma dobijo za pit le enkrat dnevno, al pa še to ne.
ne bodi tak prepričan. to je žlahta, zadeve so poznane, alkohol je mladega prevzemnika uničil, in dogajat se je začelo to. najbolj me moti, da je zavrnil obisk vodovodarja, da pošlihta napajalnike, čeprav ga ne bi nič stalo. tak, da logika odpove.Če bi bilo to res kar pišeš, bi ble te žvali že zdavnaj pokojne. Krave, sploh če se molzejo, brez vode ne bi preživele niti en teden, kaj šele več mesecev.
V tej tvoji zgodbi, nekaj ne špila.
Saj nisem rekel, da sem prepričan, ampak tvoja zgodba, da krave več mesecev niso dobile vode pa tud ne drži, ker krava molznica pri suhi krmi, brez vode bi poginila v parih dneh. Mesec dni brez vode tukaj ne pride v poštev. Tako, da ti tud malo bučke prodajaš tukaj.ne bodi tak prepričan. to je žlahta, zadeve so poznane, alkohol je mladega prevzemnika uničil, in dogajat se je začelo to. najbolj me moti, da je zavrnil obisk vodovodarja, da pošlihta napajalnike, čeprav ga ne bi nič stalo. tak, da logika odpove.
tak da ne bodi tak prepričan v to kaj praviš.
Vem, da jo tudi policisti radi prevažajo v vodnem topu, in kot je zgoraj zapisano, je najprej treba poklicat policijo. (kar je nekdo rekel, da bo storil).Vodo vozijo gasilci v cisterni, ne pa policisti v topu. A veš.
Ne najprej policijo. Najprej pejdi k temu žlahtniku TI osebno, poglej zadevo, vprašaj žlahtnika kaj je narobe in če rabi tvojo pomoč, pol se pa odloči. Kaj pa, če je ta tvoj žlahtnik kaj bolan in pije ker ima mogoče raka itd...kaj če ta žlahtnik pije, ker ga žena al pa celo ti sekiraš itd....Vsak pijanec postane pijanec, ker obstaja nek vzrok, da postane pijanec.Vem, da jo tudi policisti radi prevažajo v vodnem topu, in kot je zgoraj zapisano, je najprej treba poklicat policijo. (kar je nekdo rekel, da bo storil).
Zato da pridejo z vodo ali da pridejo s položnicami, kaj vam je ljubše?