Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Gledam tale Vinice.....ni slaba ideja...
kje gre hitreje
IVANČNA GORICA-ŽUŽEMBERK-VINICE ali NOVO MESTO-SEMIČ-ČRNOMELJ-VINICE...
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Mislim da je zelo podobno... Ravno v nedeljo sem šel to pot in sem potreboval točno dve uri do mejnega prehoda iz Kranja. Cesta je lepa, veliko so jo že obnovili, je pa res da se na dveh delih cesta še obnavlja in imaš nekaj makedama in en semafor, vendar ni bilo nobene gneče. Res se ovinki vlečejo, jih je manj če greš na NM, vendar se jaz rad vozim po tej cesti... Aja, dve uri sem rabil zato, ker sem res strogo vozil po omejitvah in je kar nekaj zmanjševanja na 50...
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Kar je bližje ni nujno hitreje... Če greš po AC na Zagreb in potem na Bosikjevo, Zadar narediš največ km, časovno pa ne profitiraš veliko... Ivančna Gorica-Žužemberk-Dvor-Črnomelj-Vinica je vseeno samo regionalka, ne preveč široka in ovinkasta. Do Podturna, potem je lepša cesta do Črnomlja. Do Vinice zopet slabša. če imaš mularijo, ki slabo prenaša ovinke to ni ravno idealna izbira...
Realno: 1 ura si LJ-ZG. Pol ure KR-LJ. Pol ure pa vsaj Zagreb-Karlovac.
Pa ob 6 uri zjutraj je že rahlo pozno, bo promet pri Zagrebu in po lokalnih cestah proti Črnomlju...
Jaz pičim v sobeoto ob 4ih po tej trasi do Murterja...
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Se še nisi peljal okoli Zagreba in v Zagreb na delavni dan v jutranji konici (med 8 in 9 uro zjutraj), kajne?
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Kam zavijem tam pri Črnomlju, a grem do Tribuče in dol mimo Bojanci ali raje desno mimo Kanižarice in dol Dragatuše itd.
Hvala za nasvete
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Se še nisi peljal okoli Zagreba in v Zagreb na delavni dan v jutranji konici (med 8 in 9 uro zjutraj), kajne?