Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ma praseece za nekaj sto eur bi radi Tier 3, ki ga seveda nimam, naložim slike in ne ustrezajo, naložim 5 krat, ne ustreza, si pišemo 10 mailov, še vedno ne ustreza pa PM ste fookjeni al kaj. Pa ravno zdaj ko bi še ICNje kupil
Sem klical na banko, če bo danes nakazilo šlo naprej, ob 3. popoldan. JE rekla, da bo šlo danes, ampak na bitstampu še ni.
Na srečo, naj še pade malo
Kraken pa ne vem, kaj komplicira. Prvi nakup icnov je šel gladko v tier 2, tukaj sem pa nakazal, pa so začeli komplicirat.
aja, btc ne bom prenakazoval tja za icn
Če bo komu pomagal, men na bittrexu nikakor ni sprejel slike osebne (ne, nisem tooooook grd). No in potem sem pogruntal da verjetno zato, ker se če slikaš pravokotno, ne vidi serijska številka osebne, ki se zgoraj desno preliva.
Ni lih lepa slika, pač kar nekaj s telefonom pri luči. Bom probal malo boljše naredit, če bo kaj pomagalo. Naslov pregbivališča jim ne gre skupaj...na osebni je ulica in občina, na računu pa ulica in pošta.
Citat: Uporabnik Cash pravi:
Ce je sel denar danes naprej, bos imel jutri na Bitstampu. Jaz ga dobim ponavadi gor tam nekje okoli 14 ure. Lahko pa tudi prej pocekiras.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.