Citat:
Uporabnik deedee pravi:
Ta fora z pastjo mi je vsec.
Recimo imas garazo ali klet na katero so vlomilci mahjeni, to nastavis na tla, na steno pa nalepis napis "Pozor velika medvedja past
!". Je lahko sranje ce vlomilec to potem nagazi v temi?
Mah, sranje je v vsakem primeru, če si lovec s papirji, si nekako rešen vsega, če nisi, pa sploh nevem če je dovoljeno zadevo posedovat, ker je nekako enako kot da bi imel giljotino nad vrati. Sicer pa če se zadeva sproži, modelu razkolje nogo, vrjami da se
bo nenako odvlekel domov, in sigurno nebo šel na policijo; tam sem ruknil noter in sem nagazil na lovsko past
Najboljše je imet fukjeno nenormalno glasen alarm, ki zbudi pol soseske, barem model ****** in ga garant več nebo nazaj.
Družinski kolegi, bivši sodelavec od starca ima hud vikend usred pohorja, so mu vlomli ene 3x, načeloma so prvič odnesli
manjšo lcdjko in star računalnik, drugič mikrovko za 50e in malenkosti, tretjič pa so očitno iskali trezor, ker so prefukali celo bajto
(kdo pri pyzdi materni ma na vikendu trezor z kupom zlatnine in denarjem?) Je montiral alarm, očitno preslab, saj se pri četrtem vlomu
ni vklopil. Nato je kupil Daewoo Nexio, in jo postavil na hof, nato pa jo vsakič ko je prišel, preparkiral, tako da avto ni stal na istem mestu. No, nato so pa petič odpeljali še Nexio
Sedaj je ob alarmu montiral še nek konektor, tako da je ponoči nad vhodnimi vrati prižgana manjša žarnica, luč v kopalnici pa se vklaplja nekako na eno uro. Odnest več nimajo vrednega kaj, čeprav mu je stari rekel v šali, da še mu bodo jacuzzi zmontirali s kopalnice ene lepe noči... Jeba.