Kraja

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Zanima me sledeče;
Nekoga dobim pri kraji, recimo 100€ vredne zadeve(moja lastnina)... Kaj narediti?
a)vrečko na glavo in ga prefukam s pajserjem
b)ga zvežem in pokličem policijo
c)???

Zdej pri prvi varianti se mogoče vrne, mi uniči kakšno lastnino. Pri drugi varianti se bojim da bom bolj nasankal jaz kot tat....
Torej kaj bi vi naredili? Mogoče ima apollo kakšno eleganto rešitev??

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
najboljše da se lotiš cementirat garažo
hysterical-1.gif

B81

22. jul 2007
37.985
11.149
113
V Sloveniji ga moraš pustit pri miru, ga slikaš, pokličeš policijo in oni pridejo, pa daš sliko njim.

Aja, slikaš ga lahko le, če ti on to dovoli.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.577
9
38
če ti prvi pokličeš policijo ,ga lahko še sesuješ do njihovega prihoda ,če pa on pokliče si ga pa najebal..
vsaj tako je meni rekel policaj ,ko sem prijavil tatvino.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.464
7.595
113
zadrzis in poklices policijo. Drzavljanska aretacija. Ce te potem ko je zaloten napade gre za roparsko tatvino. Lahko se branis vendar sorazmerno z napadom.

Nihce se ni bil kaznovan ker je lopova prijel. So pa bili tozeni ljudje ki so pretepli vlomilca. Ne recem da si ne zasluzi, ni pa zakonito.

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Mah, žalostno vse skup...

Gre se pa za krajo nafte iz delovnega stroja na gradbišču....
Potem res škoda časa da dežuram celo noč.
Se bom že spomnil kakšno pametno metodo
smile-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.464
7.595
113
povecini folk dela tako da je skoz minimalno v tanku in med delom dolivajo (sproti s sabo vozijo)

Btw ce ma kdo kej informacij kje se da nafta ceneje dobit bom hvalezen. Na ZS.

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Za pametne ideje v stilu da se bo nečesa dotaknil in ga bo streslo, bo tebe streslo še bolj, če se mu bo kaj zgodilo.

Ko ga zjutraj najdeš ležat poleg stroja, postaviš zraven tablo "Visoka napetost - prepovedano zadrževanje v območju stroja" in pokličeš policijo.
cheer.gif

PPG78

Pripravnik
29. nov 2009
96
0
6
Citat:
Uporabnik marjan pravi:
... Gre se pa za krajo nafte iz delovnega stroja na gradbišču....
smile-1.gif

V naših koncih so pod delovni stroj zakopali tole pa je bil potem mir
evil.gif

1314510893_244677179_8-PASTI-ZA-VSE-PLENILCE-.jpg

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
povecini folk dela tako da je skoz minimalno v tanku in med delom dolivajo (sproti s sabo vozijo)

Btw ce ma kdo kej informacij kje se da nafta ceneje dobit bom hvalezen. Na ZS.
Pa najbol bo da Marjan tebe pokliče k bo ta kradu nafto pa se po postopku še zmenta za deal k ma zihr na zalogi kj robe
evil.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
So pa bili tozeni ljudje ki so pretepli vlomilca. Ne recem da si ne zasluzi, ni pa zakonito.

in kako so se tožbe končale? me zanima, kateri sodnik bi takega obsodil?

Avtorju: una past tud slaba varianta. Tako si bo zapomnil za skoz! Sam zajeb.ano bo, če bo kakšen delavec pozabil da je tam...
wink-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik marjan pravi:
Mah, žalostno vse skup...

Gre se pa za krajo nafte iz delovnega stroja na gradbišču....
Potem res škoda časa da dežuram celo noč.
smile-1.gif
V tank natankaj kurilca, posnemi lopova in ga prijavi, da v dizlaša tanka kurilca.
Aja, ne... tko sta oba v prekršku....
confused-1.gif

nč, pričakaj, prefukaj, fukni v Savo in naj se hrčki ali srbjanci jebejo z njim.
cool-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
zadrzis in poklices policijo. Drzavljanska aretacija. Ce te potem ko je zaloten napade gre za roparsko tatvino. Lahko se branis vendar sorazmerno z napadom.

Nihce se ni bil kaznovan ker je lopova prijel. So pa bili tozeni ljudje ki so pretepli vlomilca. Ne recem da si ne zasluzi, ni pa zakonito.

Glih to men ni jasno, če ustavim lopova in me napade, sta možna 2 izida - jaz al on obleživa. Se ne pretepam in ne vem koliko in kam lahko udarim, nimam indikatorjev navora na mojih sklepih. So samo možgani, ki tulijo dej ga k čene bo on tebe in pač uporabiš vso silo...