Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Dvomim, da je to dobra strategija. Aktivirali se bodo specialci, ki pa ni nujno, da so samo kak km stran kot je najbližja policijska postaja. Mogoče bi "redna patrulja" prišla prej.
Sem ocitbo tudi jaz stran vrgel denar.
Jaz se do slovenske lokacije ne morem priti..mi se kar kitajski zemlejvid kaze.
Probal s tremi SIM (sicer vse na bob 4c) ampak itak vidim sedaj da to dela (ce ze dela) samo preko LBS oziroma lokacije 2G oddajnikov.
Tuhtam ce bi zahteval denar od kitajca nazaj, al pozrem te 4 evre..
Sem ocitbo tudi jaz stran vrgel denar.
Jaz se do slovenske lokacije ne morem priti..mi se kar kitajski zemlejvid kaze.
Probal s tremi SIM (sicer vse na bob 4c) ampak itak vidim sedaj da to dela (ce ze dela) samo preko LBS oziroma lokacije 2G oddajnikov.
Tuhtam ce bi zahteval denar od kitajca nazaj, al pozrem te 4 evre..
Da te potolažim, sam sem "požrl" X3! Sem pa popenil ko sem kupil en "super" telefon in to ne v roku 30 dni ampak šele po dveh mesecih. Na prvi pogled vse top, ozadje, ko si pogledal specifikacije je kazalo vse kar je bilo navedeno ko sem ga naročil. Uporabil par aplikacij za pregled hardvera, vedno tako kot je bilo ob naročilu.
Potem pa še zadnja aplikacija ki je pokazala dejansko stanje telefona...... Brez problema so mi vrnili denar prodajalca pa ni bilo več na Wishu. Samo nekdo me je moral razjeziti da sem protestiral.
Dvomim, da je to dobra strategija. Aktivirali se bodo specialci, ki pa ni nujno, da so samo kak km stran kot je najbližja policijska postaja. Mogoče bi "redna patrulja" prišla prej.
Nic se ne bodo aktivirali specialci. SE se aktivira na podlagi zbranih obvestil na kraju. Beri: nikoli se ne bo zgodilo da bodo s prve poslani policisti SE, vedno bo na kraju tudi “redna” policija, najverjetneje pa tudi operativni staresina.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.