kot dirkališče uporabljala Elbasan Destani in Ard

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Citat:
Uporabnik bertoncl pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Postavlja se mi vprašanje, če imata vozniški izpit ali jima je bil odvzet?

Močno dvomim, da v zakonodaji obstaja razlog za to. Morda sta dobila kazen+točke za povzročitev prometne nesreče ali kaj takega. Upam pa da se motim in da me bo kdo popravil.

Obstaja tudi pravica oko za oko in to sem spoznal pred leti, ko sta dva mamilasa ubila mojega prijatelja na motorju, ki sta ga izsilila. Vse se da, samo najbolj kul je jamrati in se izpovedati na forumu in imaš mir?! Jaz vem, da ne bi ostal tako hladen in čakal naše sodstvo, pa albanska mafija gor ali dol. Samo ste pičke.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.758
15.811
113
Citat:
Uporabnik maurice pravi:
Če je fant res užival mamila, je na krut način spoznal, da so mamila lahko smrtonosna. Žal.
Vendar to ne bi smelo spremeniti dejstva, da sta fantička tam letela okoli 170 km/h, kar je še na ac odločno preveč.

Tole si pa tako napisal, kot da si je model iglo prtisnu v kabl 5min prej ali pa pogoltnil kak LSD pa kot da je omejitev na AC 70km/h.

Če je imel THC v krvi še ne pomeni, da je bil tip počen v trenutku nesreče saj ta zadeva ostane v organizmu še kar nekaj časa po konzumaciji poleg tega pa je bil glavni razlog slabega pogleda na cesto neka glupo postavljena reklamna tabla in nebi bilo pri vključevanju na glavno cesto nobene razlike če bi bil dejansko zakajen ali pa 1000% trezen.

Je pa 170 res odločno preveč za cestico v naselju pa recimo tudi za kakšno slabo regionalko.