kosilnica

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
po dveh letih ravnanja dvorišča je kosilnici odpovedalo porivanje. tako sem ostal brez tistih motoriziranih vlečnih konjev, ostal je pa osel porivač.
ker je porivanje kosilnice neprijetno delo, me zanima a se splača to razdirat in a ma kdo filing kaj bi odpovedal. k sem vžgal je tolk, tolkl, počl, in pol je kosilnica lepo delala, sam pogon pa ne. verjetno jo pdorem, pa če ne drugače bo za diol dobra.

kaj pa naj softi kupi zase. širina 46+, mora hodt sama, če bi kosila sama, terna. koš..kar se da velik. sosed, ne un cigan, ampak un z muco, ma eno tako samohodko z velikimi zadnjimi kolesi, vleče na prvi apr, prklop gor prezračevalnik itd. no to bi mel, pa ne vem kje gledat. baushit nima, je pa to edina reklama. a tisti prezračevalniki so ok, al je to tema če butne kamn. ker softi ni presejal zemlje prej. mi nimamo problema če z glavo vžgemo v kamen, kamenček..

ker motor ..honda, briggs..al kaj. kok močno itd. včasih pozabim kosit mal dlje, pa je trava že 30cm, pa nekje je full gosta.

btw
če bi bil vaš sosed..a bi vas matral. če bi mel ovco al pa kozo.

aja. a kump mcneki, huso, gardeno (not), alko..

najraj bi mel traktor.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Pogon je simpl, Če še vžge in laufa lepo je šel jermen, kaka vzmet ali pa zajla. Ali pa kaj tretjega, ampak to se da na izi ugotoviti.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ok..na prejšnji husi je bila zajla. kle je počl..sklepam, da vzmet.
a je to garancija, če je zadeva še 3 leta v garanciji, al jo dam an 'dvigalo' in porihtam sam

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Če je u delujočem stanju ( razen samohodnega mehanizma, se razume ..
cool-1.gif
) ti jo odkupim,
mi lahko daš slike na pm?

lp

aja ... mora imeti koš

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dela vse..klino je za nabrusit

kako nej ti dam slike..ena kosilnica, ne vem firme, z b&s motorjem. nova je bila 249€ v akciji. širina pol metra.

sam če je to garancija, fedr..bo softi to zrihtal sam, pa za 400 evrov kupil par inch vecjo tv, al ap reciver.

upam, da sem 400 prisparal.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
bom jest to po balkansko obrnu na streho, odvil klino, jo spotoma nabrusil..pogledal kaj dogaja..in to je to.
še prej pa po slovensko preveril, da ni to sllučajno garancija. pa nej zamenjajo, spucajo. sluzila je dobro

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Če maš še garancijo itak da gre pod to

Zdaj je edino vprašanje kje si to kupil...če je servis šalabajzerski ti bojo menjali fedr dva meseca, trava pa bo visoka že blizu metra. Take stvari se ponavadi uštima kar doma, pač reskiraš nekaj € in kupiš tisti del, doma vgradiš in je ready_to_go.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
obi..

bo hitr zamenjana cela. mam neke veze i vezice. če pa pokažejo kaj je, kupim, pa nej anrdijo. jutri sem mislil vržt roštilj, mal vrt porihtat, it na bicikl..ne pa sraufat kosilnco.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ajde tkole

prvo..se še ne prodaja, ker jo softi zrihta, ce ne servis, ce ne pa kdo drug.
tut ce pogon ne dela, mamo dol doma ravnino in jo ni panike rint. je dobr za kondicijo.

in ce tut to zataji..povej kok das. jest nikol ne prodajam s ceno. k kupujem jo dolocim, pri prodaji nikoli.

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Drgač pa, iščem eno malo kosilnico s košem do cca 100 eur. pa max do lj bi pršu ponjo (iz primorske)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa tu tko ni azte. to je bilo nabavljeno namest planiranja dvorišča. je letela in kamni so letel okol. enkrat sem uzgal eno fi16 železo, da s eje reva kar ugasnila. klina je boga.

to je..za delat, ne za vrt pedenat.

vseen ne bi bil nategun in bi rad med device.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.393
5.666
113
No sej pol jo boš pa tkoaltko kmal stran vrgu k ti bo gred zvil pa bo.

Ponavad pol pušča semering uspodi....pa vžge težko ker je iz excentra...trese

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
vse drži.

včasih težko vžge..celo tko je, da si klina noče zavrtet in jo moram an roke zavrtet, pol pa na štrik užge. enkrat sem potegnu, je skor užgala pol pa cuknla nazaj in mi je odtgal štrik iz rok, pa uzgal po prstih an nogi..sem komi hodu cel tedn.

torej sem jo uničil?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.393
5.666
113
Če trese maš zvito os.........potem noče več vžigat....razen če nabiješ gas. Laufa sam na full gasu na štandu se pa ugasne! Če je to potem uporabi veze in vezice
smile-1.gif

To da ti je pa štrik spull iz rok je pa k si jo okol obrnu in potem rado olje steče v cilinder ker zaliješ ventile ( v navodilih maš max naklon 30 stopinj) in si iz koslinice naredu hidravlično stisklanico....pač odšravfaš svečko spucaš.....parx potegneš brez svečke da vrže olje vn pa more zaštartat....pol kadi kake 3-4 minute pa smrdi
wink-1.gif