Če bi se spravil h koritu, bi lahko noter nabil še 100 svojih izjem. Ker se nisi, pa lahko sedaj jokcaš o realnih izjemah.
Jaz pravim, da je pravilno, da so noter izjeme, kdo je upravičen do tega nadomestila. In to ne samo pri s.p.jih, temveč tudi pri drugih. In pravim, da je to preveč radodarno v trenutni situaciji, dejansko si Janša in ostali v koaliciji kupujejo naslednje volitve s tem.
Žal bo pa tudi račun za to prišel.
In to, da je to EU denar ne vem, če v celoti drži. Kolikor vem je del tega denarja EU. In ta denar se lahko tudi drugače uporabi, za kaj drugega in bolj koristnega.
In ja, čakam na komentar, da ko smo 5 milijard vrgli v banke, pa nisem jamral.
In ja, full disclouser: jaz bom preveril merila in če bom noter padel, bom pač pobral ta denar, ne bom pa računal na EURe in potem ne delal, da bi to pokasiral ali prilagajal datume računaov, da bi padel noter.
Pa mi gre država totalno na k... s svojimi zahtevami za vse živo in obremenitvami s.p.-jev, ampak zjutraj se rad v ogledalo pogledam in se zgrozim samo zaradi izgleda , ne zato, ker svinjo zagledam v njem.
Bom pa lepo spremljal to temo in kdo se bo pofučkal v njej, kako nategnit državo, potem pa bo zanimivo spremljati čez kakšno leto, kako bodo točno te isti na veliko pljuvali čez državo (s tem ne mislim direktno nate).