Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
v našem fitnesu so se orignalni zjeb.....
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
s ketli moreš postopno začet, pa kr nujno je, če imaš po dva enako težka.
Začneš pa s cca 12kg, pol pa po 2kg nadaljuješ. Pa rabiš taprave, profesionalne... to kar se prodaja po lokalnih trgovinah je ne uporabno, ker ne moreš prov delat.
Pa kaj bi z enim 20kg ketlom delal mi tudi ni čist jasno. Na hitro se spomnem mogoče 2 vaji, pa še to vprašanje kako bi vse skup zgledalo, če te ni dost skup...
Pa brez da greš na tečaj zna tut bit stran vržen denar. Ker pri ketlu je pa tehnika na prvem mestu. Brez nje si lahko še tak bik, pa te vsaka baba scat pelje s pravo tehniko...
trx ni slaba zadeva. Sam fajn je pa imet res še kako štango.
za trx poglej zdej po hofer, lidl, mercator. Se mi zdi, da se ga videl v enem katalogu.
Za menoj je recimo okoli 20 let fitnesa, pa se ne spomnim, da bi kdaj vrgel kaj na tla... za razliko od crosfitarjev, kjer je pogoj za udeležbo kot kaže zmetati vse na tla, ne samo spustiti, ampak raje za vsak primer še malo pospešiti prosti pad uteži...Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Tla v stanovanju bodo verjetno zelo hvaležna
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
ksz... Kaj se splača kupit za malo začet kvihtat....20kg kettlebell ali trx?
V fitnes zaenkrat ne bi še hodil. Drugače imam pa roke zlo švoh... v noge sem zaradi bicikla nabit.
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Se ne potrebujeva pregovarjati, lahko ti prilepim DL crossfit stajl in pa PL stajl... da vidimo koliko kdo in kako spusti...