Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz celo dvomim, da tako dolgo.
Problem je v materialu teh konzerv - ko je enkrat "prerezana" (odprta) hitro oksidira in nekoč so pisali, da je to zelo škodljiv za zdravje.
Tako, da prelij v drugo posodo-potem pa bo mogoče zdržalo 1 teden.
max 2 dni, ker potem konzerva začne spuščati škodljive snovi v hrano..če imaš pa večjo količino pa je bolje da preliješ vsebino v drugo posodo, pa neprodušno zapreš..
drugače..leta 91 smo jedli v neki postojanki( Krim) konzerve iz leta 1975 pa smo preživeli do sedaj
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.