Da malo obudim temo!
Zanimajo me mnenja o tem artiklu:
Toaster .
Pred nekaj dnevi sem ga kupil in sem si včeraj in danes naredil topli sendvič(toast) in moram reči da to ni to. Mi lahko kdo iz prve roke pove, kako se pri njemu obnese enaki model. Menim, da ima moj napako ali pa so se te zadeve tekom let poslabšale.
Torej je pri vas možno držati roko normalno nad platami ko je pod max. močjo. Ker je zadeva tudi neka grill varijanta, je ponavadi plošča zelo vroča, tako da ni ravno prijetno držati roko nad plato. Pri mojem je.
Kakorkoli....zadevo sem probal potem še tako, da sem delal po slikah, ki so narisane na toasterju. Za opečeni kruhek je naslikano, da se peče 3 min na 3 stopnji. Pred tem sem seveda počakal, da se je plata segrela. To je trajalo mogoče kakšne 5-10min (to se mi zdi veliko). Ko je čas peke pretekel, je bil kruhek lepo oblikovan po profilu plate, ni pa bil hrustljav oz. zlato-rumeno zapečen. Imam občutek, da mi zadeva ne deluje dobro. Probal sem tudi na dalj časa...samo je preteklo kar nekaj minut, da se je lepo zapeklo.
Moram povedati še to, da se mi je pokvaril toaster ki je bil zelo hiter in vsak kruhek je bil lepe zlato-rumene barve. Toaster je bil pa nek oranžen mislim da Elma tr-05.
Prosil bi tudi za kakšno slikco, kako se vam zadeva speče. HVALA!