Citat:
Uporabnik damirj pravi:
No se strinjam z IN faktorjem. Inegracija je pomembna, če zadevo vsaj malo uporabljaš. Prednosti ima mnogo, kar bi ti kot nefizikalc lahko vedel. Pa tudi sicer v nekem naperdnem domu oziroma hiši je takšna zadeva idealna, sploh sedaj v razcvetu IOT-a. Ampak vse to je še vedno samo v manjšini in še vedno daleč od velike uporabnosti. Trg po mojem nujno rabi nek sistem, ki je enak na vseh napravah, ki jih potrošnik lahko ima doma, t.j. prenosnik, tablica, namizni računalnik, igralna konzola, telefon, IOT naprave, serverji, TVji, avtomobili, hladilnik in pralni stroj tudi konec koncev. To je smernica razvoja, pa če se ti na glavo postaviš. Res ni lepšega, kot nekemu neukemu upoarbniku pred nos zmetat vse te stvari in vse izgleda drugačno, vse deluje na drugačen način, vsako napravo se moraš posebej naučit. To je passe.
Windows na mobilniku je se najmanj uporaben, ce govoris o IOT ... Integracija z Office pa je na drugih platformah enaka... ce ne celo boljsa kot na Windows Mobile. Edina zadeva, kjer bi lahko MS naredil kaj... je Continuum... samo zal je po parih letih se vedno ostalo v tisti "beta" fazi... kjer realno v "desktop" nacinu delujejo samo MSjeve zadeve (Office, IE oz. Edge,...) ... Drugih prednosti sam pri Windowsih na mobilniku ne vidim... In zaupanje v Microsoft pada ravno zaradi tega, ker sami ne vedo, kaj bi sploh poceli... Pri namiznem OSu nimam nekih vecjih pripomb... se pa ustavi pri ostalih zadevah...
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Android imam jaz tudi kot drugi telefon, in je porazen, sploh mi ni na podlagi tega jasno kak je lahko tak popularen.
ios pa ne poznam osebno, no..poznam toliko da vem da rabis itunes za en kurcev mp3 spravit na telefon, ampak me ne gane, edino ko bratranec teži da kaj rabi :/
mtl, power user zgleda, jaz teh blemov nimam
Android je OK, ce se ga navadis... ampak mora hardver biti dovolj zmogljiv ... Na trgu pa je cel kup poceni mobilnikov, ki niso dovolj zomgljivi... so pa poceni
Pri iOS je podobno... Ni res, da se vedno rabis iTunes za en kurcev mp3 spravit na telefon... Sam se ne spomnim, kdaj sem nazadnje zalaufal iTunes ... Vse se da narediti tudi brez tega ...