So pa podatki na LPP o tistemu, ki je točno določeno kartico brezgotovinsko plačal. Nekomu so pač morali poslat račun ane?Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik LaUros pravi:
Karkoli ni gotovina, imas ze podatek KDO si, ostalo so pa nebesa data-mininga
Paranoja? Sicer pa na navadni Urbani ni NIKAKRSNIH podatkov o lastniku ...
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
O pa je.
Si moral dat podatke ob nakupu le te.
Je pa res, da ni nujno, da jo v nekem trenutku ravno ti uporabljaš. Adijo alibi.
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
?
A ne moreš navadne Urbane kupiti z gotovino v vsaki trafiki? Dejansko moraš pustiti osebne podatke?
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
So pa podatki na LPP o tistemu, ki je točno določeno kartico brezgotovinsko plačal. Nekomu so pač morali poslat račun ane?
In kolikokrat se je tista kartica peljala z busom in kam, se pa tudi da izvedet.
če greš z avtom bodo meli podatke o gibanju iz satelitskega cestninjanja, če boš šel z busom pa iz kartice. Za pešake bodo pa kamere na cestaj
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
O pa je.
Si moral dat podatke ob nakupu le te.
No pa mi ti povej kak pameten razlog, zakaj zahtevajo tvoje osebne podatke za nakup Urbane? Zgoraj je en napisal, da podatke zahtevajo, gledajo celo osebne.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ce jo placas brezgotovinsko ja... ce pa jo placas z gotovino, pa ne... In ce si paranoicen, potem bi se mroal zelo skrivati... da te slucajno ne ujame se kaksna kamera pred kaksno stacuno... pa bolj v senci hodi
Jest jo rabim kazat zelo redko ker sem polnoletenCitat:
Uporabnik keber pravi:
Zaradi analize voženj, saj ti piše na pildku, ki ga podpišeš. Ne vem no, meni se ne zdi nič takega. Itak moraš za vsakim voglom kazat osebno.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
No pa mi ti povej kak pameten razlog, zakaj zahtevajo tvoje osebne podatke za nakup Urbane? Zgoraj je en napisal, da podatke zahtevajo, gledajo celo osebne.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ce jo placas brezgotovinsko ja... ce pa jo placas z gotovino, pa ne... In ce si paranoicen, potem bi se mroal zelo skrivati... da te slucajno ne ujame se kaksna kamera pred kaksno stacuno... pa bolj v senci hodi
Jaz sem že krepko čez 30, pa me v Asu vsake toliko časa vprašajo.Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Jest jo rabim kazat zelo redko ker sem polnoletenMal heca. Se malo pa bojo se v klubih hotl osebno, zaradi analize partijev....