Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Kaj ti meniš, da sem ti z mojim neodgovarjanjem dal mogoče prav?
Jst sem ti samo odgovoril na tvoje pihanje..
Sem pa dal primer ki je pri meni doma..ki ga imam na otip ..ga vidim ...k sem zadovoljen z njemu. In jaz ko kj napišem imam zmerom kakšne pametne argumente v rokavu, kateri so sprobani v moji navzočnosti ali sem jih videl na lastne oči priljudeh ki zelo dobro vejo kako se rečem streže..
Za tiste podatke ki jih pa na internetu najdeš mimogrede pa ne dam kj dosti in jih tudi mačehovsko ne podajam naprej s 100% garancijo...
.jst sem povedal primer kodenzacije dimnika pri meni doma skupaj z izvedbo..ti si pa iz googla citiral..pa če bo kdo moje mnenje upošteval bo dobro, če ga pa ne bodo pa tudi dobro... saj pipica pri rosfraj dimniku že obstaja že dolgo let in v stvari naj obstaja, da bodo imeli kovinarji malo več dela..jst jo tudi imam, vendar je funkcionalno nuporabna..žal
Glede tvojega prefinjenega odgovarjanja ali neodgovarjanja meni mi pa dol visi... bo pa dobro če si bo kdo moj nasvet zapomnil, čeprav ni napisal v čistem slovenskem pravopisu...sem samo tišlar in se ne morem primerjat z vami pisarniškimi molji.