Konc je s tabo!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.931
6.977
113
Zoki je tudi bil top manađer v merkatoju, pa je verjetno marsikomu znana dejanska zgodba okoli njega?

Saj je tudi Bush prejel nobelovo nagrado za mir, pa verjameš, da si je dejansko zaslužil?

I

Izbrisan uporabnik #488

- živali niso na boljšem, azil je povsem zanič projektiran, piha na živali, objekt je slabo grajen, trpijo, bolezni harajo, http://www.delo.si/novice/slov...sno-zaprli.html
- za gondole ne vem, če niso že nekje visele, cena je bila pa tudi astronomska (pač bi moral preverjati)
- ostalo pa ok, maš nek point recimo
smile-1.gif

Iskra nima kaj iskati v Mariboru. Vsa velika semaforizirana križišča, kjer so radarji, bi morali preurediti v rondoje. Je pa res, da to potem ne prinaša dobička in je preveč zakonito...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kangler je proti Zokiju amater.

V Ljubljani taki novci izginjajo, da se nam niti ne sanja.

Ja Zoki "gradi", obnavlja, investira.

Pri vsakem takem projektu kaj pade mimo, fejst mimo.

V Ljubljani se ga bote težko rešili, niste homogeni, je preveč priseljencev, pravih žabarjev skoraj ni več, mesto je povsem umetno, brez identitete.

In zato dobiva Ljubljana evropske nagrade za urejenost, Zoki je bil evropski župan meseca in kolikor vem je v finalu dvajsetih županov sveta. Sigurno zato, ker je vse pokradel in sedaj na veliko podkupuje komisije, ki odločajo o priznanjih.
bonk.gif

Dejansko je pri teh tekmovanjih tako, da če plačaš pristopnino si poleg.

Več plačaš, višje si.

Kaj pa je v Ljubljani tako lepega?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.931
6.977
113
No ja, tu pa si malo mimo.

Križišča pri papeški ali pa na ptujski niti slučajno ne bi predeloval v rondoje, ker potem bo hitrost skozi še nižja.

I

Izbrisan uporabnik #488

Križišče Ptujska-Titova je zrelo za rondo.

Enako tudi pri papeški ne vidim razloga, da ne bi imeli rondoja. Semafor proti OBIju iz MAribora je tako kratek, da če pogledaš malo vstran je že rdeča.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik Nenasiten pravi:
Mislim da je glavni problem v tem, ker je Ljubljana polna usranih pezdetov. Ne vem kako naj drugače rečem kretenom, ki se vozijo s kolesom kjer se kao ne smejo in se potem ustavijo, ko jim redar ali policaj požvižga. Ali pa tistim, ki v soboto dopoldne s svojimi cosmo vozički stokajo ob Ljubljanici, koliko plačujejo za odvoz smeti in kurjavo, potem pa gre mimo Zoki in se mu smeškajo in ga pozdravljajo. Oziroma tistim, ki mirno prebavljajo parkomate v soseskah, ki so jih gradili s svojimi rokami in asfaltirali z lastnimi sredstvi. In še bi lahko našteval.
Dejstvo je, da je Ljubljana prepolna takih in drugačnih usranih rev in pezdetov...in zato mi je prvič v življenju žal, da nisem toti Štajerec iz Maribora. Ker točno vem, kaj bi bilo, če bi se šel zdaj drt na Prešerca "Konc je s tabo, [cenzura] ena smrdljiva Jankoviæeva"...

Pol se pa preseli v kakšno vukojebinsko vas, pezde tečni....

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Če bi ta tvoja trapasta teorija držala, je verjetno na sveto vsaj 10.000 županov, ki lahko plačajo več kot Zoki.
Kaj je lepega v Ljubljani, pripelji se, pa boš videl. Poleg narave, ki jo ti tako hvališ v Mariboru, ima Ljubljana še kaj zgrajenega, s čimer se lahko pohvali.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.931
6.977
113
Ptujska titova? Kje pa je to?

Ja, pri obiju je edini problem semaforji, da ni zelenega vala, oz problem celotne tržaške in tudi ptujske. Vse kar je potrebno je torej to, da se lepo uredi zeleni val, s rondojem pa zgubi pretočnost, ker je tam prevelik promet, za vse pa tudi rondoji niso dobri, poglej si tomačevo v LJ.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.931
6.977
113
Ste ponosni tudi na miljonske dolgove? Ali se to vas pač ne tiče, ker se gre zgolj na neke cifre na papirju, vrnit pa jih bo itak morala država, ker MOL zadolžna za par generacij?

I

Izbrisan uporabnik #488

Pridem tu pa tam v LJ, "vstop" v Ljubljano mimo gospodarca me spominja na vpradnico v Beogradu.

Center je bil že prej "lep", nič kaj takega se ni spremenilo, vsaj ne da bi jaz videl neko novo stavbo. Kolega mi je zadnjič pokazal novo policijsko stavbo na Vodovodni, železniška postaja je takšna kot je bila (sem se pripeljal letos 1x z vlakom).

Pa mi ti povej na kaj naj bom pozoren, na novi most, ključavnice, redarje, smetnjake?
smile-1.gif

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
No če bi bila pravna država bi že čičal...... ker se pač kazenske njegove zgubljajo je temu tako.

ps... Kordež je bil tudi menedžer leta, na sam Zoki...
verjetno nebi moral biti, če nebi bil dober ane
hysterical-1.gif

Idiotizem se je hvaliti z nečem, kar ni plačano... Lep primer je Jurček...., sej se voz v fensi avtu, a more ati za njemu letat, ko pride izvršitelj...

dej povej kje se skrivaš, da te ne ukradejo....

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ptujska titova? Kje pa je to?

Ja, pri obiju je edini problem semaforji, da ni zelenega vala, oz problem celotne tržaške in tudi ptujske. Vse kar je potrebno je torej to, da se lepo uredi zeleni val, s rondojem pa zgubi pretočnost, ker je tam prevelik promet, za vse pa tudi rondoji niso dobri, poglej si tomačevo v LJ.

Tržaška, Proletarskih, Ptujska, to sem mislil... glavno križišče. Kaos.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.931
6.977
113
To je res, ampak dvomim, da bi krožišče kaj rešilo, lep prime je tržaška v LJ, je podobno obremenjeno in imaš skoraj vsak dan nesreče, folk enostavno preveč nesposoben. No ja...bi pa potem imel kangler dober razlog za radarje
wink-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pridem tu pa tam v LJ, "vstop" v Ljubljano mimo gospodarca me spominja na vpradnico v Beogradu.

Center je bil že prej "lep", nič kaj takega se ni spremenilo, vsaj ne da bi jaz videl neko novo stavbo. Kolega mi je zadnjič pokazal novo policijsko stavbo na Vodovodni, železniška postaja je takšna kot je bila (sem se pripeljal letos 1x z vlakom).

Pa mi ti povej na kaj naj bom pozoren, na novi most, ključavnice, redarje, smetnjake?
smile-1.gif

Ko boš naslednjič prišel z vlakom, pojdi skozi podhod na drugo stran postaje. Prišel boš v enega najlepših parkov v Evropi. Pred petimi leti je bilo tam grmovje in trava do pasu.
Potem pojdi do tromostovja, še pred nekaj leti si skakal mimo avtomobilov, sedaj je tam peš cona. Potem pojdi skozi staro mesto. Hiše vse popravljene, cesta v ploščicah, kup novih hotelčkov in hostlov. Lahko greš pa s tromostovja na levo ob bregu Ljubljanice. Evropska nagrada za najlepše urejeno nabrežje. Kjer te je bilo še pred nekaj leti ponoči strah hoditi, ker razen parkiranih avtomobilov ni bilo ničesar, je sedaj desetine lokalčkov in na tisoče ljudi.
Če pa prideš z avtomobilom, sedaj lahko celo parkiraš, pred nekaj neti nisi mogel, tudi če si plačal. Sedaj je pa poleg novih parkirnih hiš še stotine parkirišč, kjer lahko parkiraš za zmerno ceno 40c/h.
Kar se tiče alternativne kulture imaš na novo poleg Metelkove še Kino Šiška, bivšo tovarno Rog, pa najbrž še kaj.
Toliko za pokušino, imaš pa na ljubljanski spletni strani zapisane vse projekte, ki so že realizirani oz. v realizaciji. In teh je dobesedno na stotine.
Pa primerjaj z vašo revščino, kjer lahko vse, kar vam je Kangla zgradil, našteješ na prste obeh rok.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.497
1.658
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ste ponosni tudi na miljonske dolgove? Ali se to vas pač ne tiče, ker se gre zgolj na neke cifre na papirju, vrnit pa jih bo itak morala država, ker MOL zadolžna za par generacij?
Malo preveri podatke, preden kaj takega izjaviš, saj postajaš neverodostojen! Mol je seveda zadolžena, kdo pa ni, ampak če gledaš primerjavo glede na število prebivalcev, je to daleč od prezadolženosti!!!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.931
6.977
113
In to vam pomaga kaj? Saj ne bodo ljubljančani odplačevali dolgov, ampak država.

Kaj pa je boljše za državo? občina ki ima 5mio dolga, pa čeprav je to 10k po glavi, ali občina ki ima 150 mio, pa je to 1k po glavi. Država mora v obeh primerih pokrii minus 5mio ali 150mio.