Komunisti konc je

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
No, reve usrane, ki ne prenesete drugačnega mnenja. A mislite, da me boste utišali?

Citat:
ksz

Odlično: kar vam ni všeč, je pač treba zbrisati.

Dragi penasti levaki, ki pritiskate na trikotnik deno spodaj - nič boljši niste od povojnih likvidatorjev. Drugačne je treba utišati za vsako ceno. Čestitam - Ivan Maček Matija bi bil ponosen na vas.

Koliko je razmerje brisanih postov "desni": "levi"? Kakšnih 20:0 samo danes? Nemoč in besnilo - nasilje je še zadnja bilka.

Kar pritiskaje tisti trikotnik spodaj... nič vam ne pomaga - resnica boli.

Nazadnje uredil moderator:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Je čist vseeno, kakšen lump je, ker zaenkrat še ni iskrice, ki bi v LJ širila požar proti njemu. Zato lahko vleti, kamor hoče.

Sej je logična konsekvenca, da ima lahko shod v LJ le protivladni značaj, protijankoviæevskega težko.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Res so driste. Mene so pospamali ker sem tvoj post označil kot dober

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik dsf pravi:

To so pač sami taki, ki imajo poln gobec demokracije in se čutijo poklicane svatiri pred Ivanovo diktaturo. Očitno pa je, da ne razumejo niti kaj je demokracija, kiti kaj je diktatura.
Demokratično obnašanje jim je pa popolna neznanka.

Riti pač, ki se ne upajo soočiti z argumenti, ampak raje anonimno en "spam" v hrbet. VOS metoda "jurifikacije" (ali kako so že "elegantno" rekli pobijanju) - se ponavlja v virtualnem svetu.

Nazadnje uredil moderator:

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.415
2.372
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
No, reve usrane, ki ne prenesete drugačnega mnenja. A mislite, da me boste utišali?

Citat:
ksz

Dragi penasti levaki, ki pritiskate na trikotnik deno spodaj - nič boljši niste od povojnih likvidatorjev. Drugačne je treba utišati za vsako ceno. Čestitam - Ivan Maček Matija bi bil ponosen na vas.

Koliko je razmerje brisanih postov "desni": "levi"? Kakšnih 20:0 samo danes? Nemoč in besnilo - nasilje je še zadnja bilka.

hysterical-1.gif
tapravi se oglaša, se hlače tresejo.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Mimogrede, nisem ne levi, ne desni, ne zgornji, ne spodnji, sredinski in ne vem kakšen še.
Mi pa gre na živce vso to sranje in mutni posli iz strani posameznih liderjev in njihovih sorodnikov, prijateljev, prisklednikov, pa ne samo meni, ampak kot kaže veliki večini državljanov, ki se jim prav tako jebe za tole deljenje na ene ali druge.

So pa seveda izjeme, tudi na tem forumu, ki še vedno mislijo, da so vsi državljani razdeljeni na ene ali druge ali tretje ali...
Ja "vemo" da nisi levidesni saj to ponavljaš v vsakem tretjem postu.
hysterical-1.gif

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Zoki je v LJ popularen, kaj ni jasno?

Kangler iz bajte ne upa pogledat v MB.

Neprimerljivo.
Boljši PR, naklonjenost medijev...

Tud jankovič se ne bi upal če bi bil na naprotni opciji...
Tako pa ga noben še povoha ne ....... na nasprotni strani bi bil to (sin prvaka stranke - 3M€ dolga - umik v davčno oazo) tak škandal ..... bi spet kake peticije novinarji podpisoval ..... pa cel cirkus zganjal, tako pa le ena izmed (nepomembnih) novic.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.415
2.372
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:

To so pač sami taki, ki imajo poln gobec demokracije in se čutijo poklicane svatiri pred Ivanovo diktaturo. Očitno pa je, da ne razumejo niti kaj je demokracija, kiti kaj je diktatura.

Riti pač, ki se ne upajo soočiti z argumenti, ampak raje anonimno en "spam" v hrbet. VOS metoda "jurifikacije" (ali kako so že "elegantno" rekli pobijanju) - se ponavlja v virtualnem svetu.

z demokracijo je konec, pakiraj kufre preden te dobijo, čeprav ne veš pred kom boš bežal.

Si pa hecen, prvič vidim, da te je virtuala globoko prizadela.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.929
6.977
113
Zoki ima kritje iz ozadja, to je tisto, kar ga drži na gladini.

Saj ne bo več dolgo, ti ljudje so že kar v letih, če ne drugo bo narava poskrbela.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:

Pravi uporabnik, ki ima pol foruma na ignore, ker zaradi drugačnega mnenja ne more ponoči spati.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Mimogrede, nisem ne levi, ne desni, ne zgornji, ne spodnji, sredinski in ne vem kakšen še.
Mi pa gre na živce vso to sranje in mutni posli iz strani posameznih liderjev in njihovih sorodnikov, prijateljev, prisklednikov, pa ne samo meni, ampak kot kaže veliki večini državljanov, ki se jim prav tako jebe za tole deljenje na ene ali druge.

So pa seveda izjeme, tudi na tem forumu, ki še vedno mislijo, da so vsi državljani razdeljeni na ene ali druge ali tretje ali...
Ja "vemo" da nisi levidesni saj to ponavljaš v vsakem tretjem postu.
hysterical-1.gif
Samo tisti trikotnik besno pritiska

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

Citat:
ksz

hysterical-1.gif
tapravi se oglaša, se hlače tresejo.
Zakaj že?
confused-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Absolutno podpiram napisano.

Včeraj v Mariboru ni bilo ne levih, ne desnih, tudi Frančiškanska cerkev nam je pomagalo in je dolgo zvonilo.

Ampak žal imamo tu na forumu ljudi, ki očitno ne zmorejo izstopiti iz svojih političnih opcij, ko gre za naše nacionalne interese.

467716-post_slo.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Odlično - še tretjič zapored
Pri tem nihče nima poguma, da bi se izjasnil, da je sporočilo označil za spam. Strahopetno - povsem v slogu vaših morilskih komunističnih idolov.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Citat:

ksz

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.415
2.372
113
Pomurje
Primem miško jo potegnem na klicaj in kliknem. Evo tako sem danes 1x spamal enega čudaka, če hočeš še po virtualno, dal sem mu metek v čelo im mu je na nagrobik napisalo SPAM.

Ostalo so očitno naredili moji kameradi. Smrt fašizmu svoboda narodu!