Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
ja sma v intertehni naredla, sem mislil, da je tam vse na kupu, pa je samo pogodbo naredo, ni mogel overit tam, sma pa zamudla in upravno enoto in avto celje
komisijska prodaja nikoli ni bila mest na katerem si naredil vse saj je bilo potrebna overitev. S 1.3.2010 pa lahko pogodbo napišeš na roke in greš na tehnične preglede in ti tam tudi overijo se pravi dejansko narediš na enem mestu vse...
v temi ki sem jo odprl par dni nazaj je napisano saj tudi sam tega nisem vedel.... ne razumem pa dejstva da si sodeloval v tisti debati in šel h komisionarju in mu plačeval za pogodbo ter na koncu še vedno samo na pol naredil... velik lufta moreš met v lobanji...
Citat: Uporabnik netko pravi:
komisijska prodaja nikoli ni bila mest na katerem si naredil vse saj je bilo potrebna overitev. S 1.3.2010 pa lahko pogodbo napišeš na roke in greš na tehnične preglede in ti tam tudi overijo se pravi dejansko narediš na enem mestu vse...
v temi ki sem jo odprl par dni nazaj je napisano saj tudi sam tega nisem vedel.... ne razumem pa dejstva da si sodeloval v tisti debati in šel h komisionarju in mu plačeval za pogodbo ter na koncu še vedno samo na pol naredil... velik lufta moreš met v lobanji...
človek sprašuješ kje lahko narediš vse na enem mestu na koroškem potem pa razložiš kako na brezovici lahko opraviš vse... zakaj hudiča se nisi potem odpeljal na brezovico...
vidim da si prav dobro informiran zato naštej razlike med pogodbo napisano na roke in pogodbo pri komisionarju
Citat: Uporabnik netko pravi:
človek sprašuješ kje lahko narediš vse na enem mestu na koroškem potem pa razložiš kako na brezovici lahko opraviš vse... zakaj hudiča se nisi potem odpeljal na brezovico...
vidim da si prav dobro informiran zato naštej razlike med pogodbo napisano na roke in pogodbo pri komisionarju
s tem sem ti samo na to odgovoril, in dobil sem informacijo, da lahko vse narediš v intertehni, ampak ni bilo res, za dokončanje bi moral it 100 metrov stran, kjer pa je že bilo zaprto? naj ti narišem?
človek kaj ti ni jasno... špan na brezovici ima tenične preglede posledično lahko po 1.3.2010 narediš pri njemu vse... če si to hotel delati na koroškem bi pač poiskal tehnične na koroškem najboljižje kjer pač si... tako pa si šel h komisionarju kjer si lahko naredil samo polovico dela... pa še plačal brez veze...
še vedno pa čakam razliko med pogodbo na roke napisano ali pa pri komisionarju...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.