Komentiranje F1 na TV3

ginek

Fizikalc
21. sep 2007
545
54
28
Se je za bat, ja. 'Fotr' je un k so ga zarad Hamiltona odpikal, ko jim ga je 3 sezone Niko namakal? So ga na hitr odrezal, sam pr tko selektivnemu spominu je to ocitno tezko sprejet. No, saj se drugi spomnemo. Pa pravljic o nikakvi mecki, zarad katere 'fotr' ni nc naredu tudi. Hamu pa kar dobr kaze... Zdej naenkrat je to pa dober avto, ga je fotr ustimal :p Ta tvoj fotr se je pogreznu isti moment, ko mu je Alonso prvenstvo vzel. Pa naslednje leto isto... pol pa vemo kako so se ga pr Ferrariju resil. Pa mu ni blo jasno, je moral se k mecki nazaj drekat. Ena njegovih najboljsih potez ever, ga je mali Niko pral do nezavesti... Ah, kaj cm ti govort. Mogoce bi zmanjsal dozo proteinov, ce ni ze prepozn :)

Pišeš kot da bi fotr prišel do onih naslovov in rekordov zaradi krompirja. :) Matr je bil srečko izgleda. Moj pogled da je v Mercedesu imel precejšno smolo - dostikrat ga je nekdo ven piknil, sicer ni bil isti kot v prime formi okoli leta 2000, je pa še vedno znal dobro vozit; recimo pole position v Monaku mi pade na pamet. Sicer ko je fotr šel stran se je F1 obrnila za 100%, ker so po tem šli na turbo motorje. Red Bull je postal večje sranje, Mercedes pa profitiral.

I

Izbrisan uporabnik #488

Se je za bat, ja. 'Fotr' je un k so ga zarad Hamiltona odpikal, ko jim ga je 3 sezone Niko namakal? So ga na hitr odrezal, sam pr tko selektivnemu spominu je to ocitno tezko sprejet. No, saj se drugi spomnemo. Pa pravljic o nikakvi mecki, zarad katere 'fotr' ni nc naredu tudi. Hamu pa kar dobr kaze... Zdej naenkrat je to pa dober avto, ga je fotr ustimal :p Ta tvoj fotr se je pogreznu isti moment, ko mu je Alonso prvenstvo vzel. Pa naslednje leto isto... pol pa vemo kako so se ga pr Ferrariju resil. Pa mu ni blo jasno, je moral se k mecki nazaj drekat. Ena njegovih najboljsih potez ever, ga je mali Niko pral do nezavesti... Ah, kaj cm ti govort. Mogoce bi zmanjsal dozo proteinov, ce ni ze prepozn :)

tu sta se šolala

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.708
1.059
113
Sploh ne. Samo odgovarjam na post, ki pravi, da je suma spedenal bolid v katerem zdaj Ham trga. Blagoreceno bedarija. Da ga je pa Niko tisti cas konstantno pral je pa dejstvo, nisem si zmislil tega. Pac ni mel protekcije kot predtem pri rdecih, ko se je ze v startu vedelo kako in kaj. Vse drugo so subjektivna mnenja katera so ze po defaultu pristranska. In vcasih je potrebno naliti cistega vina, da se vesolci mal spustijo.

Pišeš kot da bi fotr prišel do onih naslovov in rekordov zaradi krompirja. :) Matr je bil srečko izgleda. Moj pogled da je v Mercedesu imel precejšno smolo - dostikrat ga je nekdo ven piknil, sicer ni bil isti kot v prime formi okoli leta 2000, je pa še vedno znal dobro vozit; recimo pole position v Monaku mi pade na pamet. Sicer ko je fotr šel stran se je F1 obrnila za 100%, ker so po tem šli na turbo motorje. Red Bull je postal večje sranje, Mercedes pa profitiral.

I

Izbrisan uporabnik #488

no, šumi ni imel takrat tako konkurenčnega bolida kot ga ima hamilton zadnja leta

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.708
1.059
113
Drzi, ker so razvijali po novih pravilih (danasnjih). Ampak tudi tega nisem rekel :) Pac mali je bil boljsi vse tri sezone, ko sta vozila, to je vse. VR46 je tud star samo je cisto drugace konkurencen, pa tudi nima nek stroj ;-) Se pa strinjam, da so danasnja pravila blagoreceno katastrofa. Uno YT solanje par postov nazaj je kako naj bi F1 vsaj priblizno izgledala. Ker to danasnje DRS-enje mimo na ravninah pac ni nekaj za domov pisat. Ampak pustmo, tako je.

• Všeč mi je
Reactions: CLIO15
I

Izbrisan uporabnik #488

Fotru je zadnjo sezono pri ferrariju zatajil material, mislim da v suzuki (kjer je vozil čisti zmagi naproti) pa menda črpalka po spominu na zadnji dirki v Braziliji (da je startal iz zadnjega, a prigural do 4.), sicer bi postal prvak, tako pa so odplavale pike in je Alonso drugič zmagal. Zadnji dve dirki ga je material premagal. Alonso je imel veliko sreče, kar se mu je kasneje vrnilo :)

je blo približno tak a ne?

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.708
1.059
113
Tocno tako je bilo. Boljsi (Alonso) je bil prvak. Podobno ko MM napram VR46 in vsi ostali napram MB v LP. Pa smo koncali :)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Fotr je bil znan po njegovi neverjetni sposobnosti analizirati in dajati tudi pravilen feedback inženirjem. Velikokrat je bil že narano zjutraj na stezi in testiral. Ne pa dizajniral obleke ali repal z nicki minaj.

To kar danes laplejo mozoljeki po radiu ni ničemu podobno.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.708
1.059
113
So what? Pa se zmer ga je decko pral 3 sezone, reper pa kot kaze ga bo pa kmal sisnu. Pa pravi deci tud krompir pa repo jejo, ne pa praske in podobno.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Hm, primerjaš fotra pri starosti 41 let ko se je vrnil po odsotnosti...s kom?

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.708
1.059
113
Predlagam ti da se 1x preberes zadnjih par strani in mislim, da ti bo vec jasno. V nedeljo bos pa novega / starega prvaka dobil, mogoce ti kaj zapoje :p

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.708
1.059
113
So pa pravila fakin idiotska in jebes tako F1... ne dirkanje ampak nadmudrivanje. Pa ne mi vec o superiorni mecki k se vid da dobeseeno 'zre' gume in s takim bolidom dobit prvenstvo moras bit res CAR :p

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
No, no. Pač ni vsak avto za vsako progo. Mercedes je najboljši, ni pa superioren.

Hamilton je imel med sezono malo blackouta in namesto da bi ga pri Ferrariju stisnili, so počeli neumnosti. Ko pa je pri sebi, ga je težko premagati.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Relativno zanimiva in pestra sezona v začetku, potem pa vmes klasična beda, ko merc poowna. Zaključek pa dull.

Upamo na drugo leto?

Mladinec

Fizikalc
11. jun 2009
316
26
28
Ptuj
Ksz

Še komu ne dela HD na A1? Meni že kake tri dirke piše samo “Na tem programu ni signala...” No, ne samo med F1...

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.083
393
83
Mimogrede, lahko da sem pristranski, ampak se mi zgodba od Alonsa ( A Letter To My Younger Self) zdi bistveno bolj gledljiva, kot to, kar se zdaj vrti od Lewisa - samo jamranje.