Komentar s spleta: ''če bi Jolanda Bertole kometirala F1, bi bilo majn žalostno, kot pa ta dva.
Bo kar držalo...
Bo kar držalo...
Saj veš, da SLO televizija ne more zahtevati zatemnitve tujega programa od operaterjev? Da zahteva pride od tujega programa? Torej ORF pošlje zahtevo operaterjem ...Sem gledal na drugje... protestno, ker zatemnjujejo tuje programe, ki prenašajo dirko. Sicer pa po dolgem času ena dirka, kjer nisem vmes zaspal
Komentar s spleta: ''če bi Jolanda Bertole kometirala F1, bi bilo majn žalostno, kot pa ta dva.
Bo kar držalo...
Ja seveda... potem pa svizec zavije čokolado v folijo ali kako že... Formula na ORF in RTL še nikoli ni bila zatemnjena. Sedaj, ko je pa TV3 začel prenašati, so pa prvič po XY letih poslali slovenskim operaterjem obvestilo, da naj zatemnijo? Tudi ti si nekje na forumu (še pred začetkom prve dirke) napisal, da bo na drugih programih zatemnjeno (verjetno so tudi tebe obvestili iz ORF-a in RTL-a?). Saj na koncu mi je vseeno, ali je TV3 poslal zahtevo operaterjem, ali pa je TV3 poslal zahtevo na RTL/ORF in slednji k operaterjem. Za končnega uporabnika je rezultat enak... in tisti, ki je sprožil postopek zatemnitve je tudi enak. Lep primer so bili skoki... ko je bil prenos na RTV, je tudi ORF bil normalno dosegljiv... ko je bil pa prenos na Planetu, so bili pa tuji programi zatemnjeni.Saj veš, da SLO televizija ne more zahtevati zatemnitve tujega programa od operaterjev? Da zahteva pride od tujega programa? Torej ORF pošlje zahtevo operaterjem ...
hočeš rečt 100 dni ORF, potem pa vidimo kako bo pri nas?
Sicer pa lahko vsak prešalta na kateri drugi program.
Simpl. Nauc se kak tuj jezik pa problemov ne bo. Drgac pa jebiga.. krivom kurcu i dlaka smeta pravjo al neki tazga
Očitno Telemach te dirke še ni zatemnil... ampak prej ali slej bodo tudi oni prisiljeni zatemniti. Kam boš pa potem preklopil? Saj to je vsa poanta zatemnitev... da si prisiljen reklame pogledat na edinem programu, ki to še prenaša. To, da tuje TV hiše nimajo pravic za prenašanje v Sloveniji je samo pravno formalni izgovor.No - jaz med reklamami iz TV3 preklopim na RTL (dojče) - ki tudi ni bil zatemnjen.