Kolk je real vreden tak avto da ga prodaš 1. tednu

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.421
403
83
Ljubljana

Evo še nove zimske je dobil danes...

Sem ga dal kar v posoredniško prodajao ker doma ni placa...

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.961
113
pri taščici
in ti je dal denar vnaprej al kako?
Kje bo naprodaj?
Svak ze nekaj casa o tem.
, vendar ne vem natancno kako je s financami, pa se svojga leona bi moral prodat.

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.421
403
83
Ljubljana
Neee...
smile-1.gif

ja rekel je en prijazni možak, da ko bo avto prodan, dobim v roku 3 dni jaz denar. Pri nih bo pod streho, ga bodo sčistil, nudil bodo kredit, leasing...

Za ceno sva se zmenila 12.200 rekel je da ga bo oglaševal za 12.990 € in da bo avto hitro prodan. Zakaj pa ne?

če mi pa kdo dnar na roke da se pa raje kar direkt zemni tle al ni tko bol...
smile-1.gif

Z avtom ni nič narobe. Jaz sem pač svojega prodal in sem ga vzel v ceno za menjavo. Avto sta 2 mehanika pregledala predenj sem pristal na menjavo. Noben ni imel pripomb.

Fora je pa da imam zaaran drug avto in bo dobava nekje drug teden. zato se mi ga mudi prodat.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.961
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
Neee...
smile-1.gif

ja rekel je en prijazni možak, da ko bo avto prodan, dobim v roku 3 dni jaz denar. Pri nih bo pod streho, ga bodo sčistil, nudil bodo kredit, leasing...

Za ceno sva se zmenila 12.200 rekel je da ga bo oglaševal za 12.990 € in da bo avto hitro prodan. Zakaj pa ne?

če mi pa kdo dnar na roke da se pa raje kar direkt zemni tle al ni tko bol...
smile-1.gif

Z avtom ni nič narobe. Jaz sem pač svojega prodal in sem ga vzel v ceno za menjavo. Avto sta 2 mehanika pregledala predenj sem pristal na menjavo. Noben ni imel pripomb.

Fora je pa da imam zaaran drug avto in bo dobava nekje drug teden. zato se mi ga mudi prodat.
se še pri prvem prodaja, ali ze pri tretjem dilerju.
Si ze dobil evre in imas ze niv avto? En mesec je mimo

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Sm siguren, da bi bil že prodan, če bi se prodajalec sploh oglašal na telefon, ki je v oglasu. Ali pa vsaj poklical nazaj.