Mene začne tako grlo pečt da tudi če bi hotel nemorem več dalje pit. In naslednji dan še vedno traja.
Postajamo zelo razvita dežela. Namreč, čisto enako je na Švedskem.Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Sem pa itak opazil, da se zelo malo folka dejansko napije v teh fensi lokalih in klubih, ponavadi pridejo že podkrepljeni in potem v samsari 2 uri držijo eno pijačo v roki.
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
ksz
Ven grem recimo 2-krat na mesec, zapravim jaz ne dost, ampak jaz nisem merilo, ker ne pijem alkohola.
Sem pa itak opazil, da se zelo malo folka dejansko napije v teh fensi lokalih in klubih, ponavadi pridejo že podkrepljeni in potem v samsari 2 uri držijo eno pijačo v roki.
Citat:
To je ena runda za 4 osebe mogoče, če vsi pivo pijejo, sam kdo pa pije danes pivo ???
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Resnica o meni
Jest ne pijem alkohola, niti ne kadim se ne drogiram, ne pijem kave, ne pijem redbulla in drugih podobnih pijač..... Pijem multivitamsnke napitke, vodo, .....
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
To je ena runda za 4 osebe mogoče, če vsi pivo pijejo, sam kdo pa pije danes pivo ???
Lool, sem mislil, da vsi "tapravi" desci. Vsaj na alterju je pivo najpopularnejša pijača.
Pa tudi ... kaj pa boš drugega?? Te vodka stuff so nagravžne, strupene in še možgane ti popapcajo, 2x nagneš in je že ni več.
Laško pa lahko lepo 15 min počasi cugaš.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Kaj to pomeni, da v 2h dobrih mesecih za pijačo zagonite 500€??
Dobri ste!
Glej raje grem 1x ven tako kot se spodobi, kot pa vsak vikend pa klošart nekje brez denarja. . To ti je od 20h pa do jutra, nemoreš zapraviti samo 10 eur. Pa tudi povedal sem da če nebi imel denarja bi bil raje doma, kot da 2 ure držim prazen kozarec ali flašo v roki.Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Kaj to pomeni, da v 2h dobrih mesecih za pijačo zagonite 500€??
Dobri ste!