Koliko trave na dan pokadi povprečni uporabnik?

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:

Ej, to je treba raziskat zarad kakšnih okoliščin si ti zavozu....da se ne bo to nadaljevalo.

mene bi bolj za tebe zanimalo, kje se je zataknilo
stupid-1.gif

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
40
Nekje v naši ljubi kokoški
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:To je bull-shit. Ne poznam nikogar, ki bi takšne količine prenašal sabo za lastno uporabo. Verjetno jih je imel še po 3g paketkih sortirane, za domačo uporabo ja....samo ne za njegov dom
grin1.gif

Razen takrat, ko si ravnokar kupil! Doma pa si razdeliš v majhne paketke ne zato da bi prodal, ampak da ne odpiraš velikega in sušiš vsega. Lahko se tudi organiziraš in imaš en paketek na teden in tako kontroliraš porabo.

Sam običajno nabavim prb. 10 gramov in imam za celi mesec. Kadim skoraj vsak dan, včasih tudi dva zvečer.

Kadim že 8 let, srednja šola, tehnični faks, tehnična služba v kateri sem zelo dober....saj veste kaj hočem povedati. Marihuana je še najbolj nedolžna droga, če jo lahko tako sploh imenujemo.
wink-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ma kakšnih 10 đolic per day, a ste normalni?
shocked-1.gif

Mogoče zdej samo še eno mal večjo đolo enkrat na leto, al pa še to ne, in še tisto si delim z vsaj tremi še...

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
A midva poznava istega?
grin1.gif

V študentu smo se enkrat spravili kuhati " zeleni kakav". Je možakar privlekel v polivinilasti vreči od umetnega gnoja listje "zelenega kakavovca". Sicer je bilo vse skupaj lepo aranžirano s slamo, pa vseeno je mirne duše prikorakal mimo varnostnika ter ostalih nadzornikov. Jasno z vrečo v skupinsko kuhinjo, smo listje natrosli v pisker, čez nekaj litrov mleka, kocko masla in staro nogavico.

U kako je to dišalo.
hysterical-1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
ksz

Danes se vse notri goji in je čisto preveč močno vse skupaj. Meni taka roba ne sede in mi bedera, ker me čist mede v glavi.

Mi smo samo enkrat kuhal in še takrat bi lahko bila zelo velika pizdarija. Zadeva je bila čist preveč močna in je vsak spil glih 1/2 šefle.