Koliko trave na dan pokadi povprečni uporabnik?

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Čeprav imam občutek, da bo tema pristala v spamu, jo vseeno odpiram v čveku. Prosim uporabnike, ki redno kadijo travo, da povejo ali je 10 đolic na dan res povprečje. Mogoče Klošar, Red devil, mogoče še kdo drug?

Navedbe, ki so mi porodilo takšno vprašanje so iz sojenja 21-letniku. Zdi se mi, da mu je THC že okvaril možgane, ali pa se iz sodišča dela norca.

"Vsa trava, ki so jo pri meni našli policisti, je bila za mojo osebno uporabo. Veste, sem tako strasten kadilec marihuane, da mi je že malo skisala možgane. Začel sem v petem razredu osnovne šole, zdaj pa pokadim v povprečju deset džojntov na dan," je na sodišču pripovedoval 21-letni Ljubljančan Aleksander Cizerl, pri katerem so policisti pred domačim blokom 29. februarja našli 27 gramov marihuane.

celoten članek

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
povprečen uporabnik nikoli ne skadi 10 komadov. Skadijo pa jih hardcore pušači in to z lahkoto, kamor spada tudi ta tip. Težko je rečt kaj sploh je povprečni kadilec. Ker imaš vsaj 3 kategorije: hardcore, dnevni in vikend pušač. Vsi pohajo redno, eni več eni manj

Jaz popušim v povprečju 0 đolic na dan. Te dnevi so mimo.

Poznam pa dva, ki jima je ratalo tudi po 10 in več na dan. Sam nisem nikoli pretiraval, 1 - 2 je bila max doza.

Je pa vsekakor možno skaditi 10 na dan, odvisno od ganđe. Z leti se potreba povečuje, njemu je verjetno 10 kot meni ali tebi 1.

Citat:
pri katerem so policisti pred domačim blokom 29. februarja našli 27 gramov marihuane

To je bull-shit. Ne poznam nikogar, ki bi takšne količine prenašal sabo za lastno uporabo. Verjetno jih je imel še po 3g paketkih sortirane, za domačo uporabo ja....samo ne za njegov dom
grin1.gif

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
Rastafarijanci lahko posedujejo marihuano
Iz Italije prihaja še ena zanimiva novica. Vrhovno sodišče je osvobodilo 44-letnega rastafarijanca, ki so ga prijeli z 10 dag marihuane, ker je odločilo, da je v njegovem verovanju marihuana meditacijska trava. Sodišče je odločilo, da ima lahko vsakdo, ki je rastafarijanec, pri sebi toliko marihuane, kot želi.

44-letnik iz Perugie, ki ga je sodišče zaradi posedovanja opojnih snovi obsodilo na 16 mesecev zapora, bo tako zakorakal na svobodo. Kot je povedal v svojem zagovoru, je rastafarijanec in zanj je marihuana sveta trava, ki jo mora pokaditi 10 gramov na dan, če želi rešiti svojo dušo. Prizivno sodišče je njegovo obrambo sprejelo in odločilo, da rastafarijanci lahko posedujejo marihuano, ker "marihuano v skladu s podatki o značilnostih obnašanja pripadnikov te vere judovskega porekla, njeni verniki uporabljajo ne samo kot medicinsko, temveč tudi kot meditativno travo".

Pričakovati je, da se bo število ljudi s pleteno kapo v tribarvno etiopsko zastavo in glasbo Boba Marleyja na ušesih v prihodnje v Italiji precej povečalo, saj bodo številni razsodbo izkoristili za razlago, zakaj imajo pri sebi marihuano.

vir: rtv slo

http://www.rtvslo.si/modload.p...amp;c_id=178226

Stvar okusa. Jaz včasih nisem prebavljal alkohola (piva nisem maral, žganja nisem nesel) in sem z ganđo prišel bolje čez.

Zdej je pa beer-bauh v akciji
grin1.gif

Citat:
Ves si mutav potem, len, zmeden

Kar počneš, takšen si
wink-1.gif
Če boš doma ležal na kavču boš len, zaspan, zmeden ker te bo vsak prehiter dogodek spravil s tira. Je pa še druga plat tega.

Jaz sem kar nekaj časa, vedno preden sem šel na fuzbal enega izi v pljuča. Bolj skoncentriran, boljša vizija, bolj energičen
wink-1.gif

Odvisno kako sprejmeš. Govorim pa za zelo majhno količino, ker od preveč še hodiš težko
grin1.gif
Rabiš pa kakšnih 10min, da se glava navadi, šele potem si pripravljen na igro.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.419
3.807
113
davorinm.wordpress.com
Nisem kadil že 8 let. Nazadnje sem s sošolci, ko me je zabetoniralo sred dneva, da sem 3 ure lahko samo nepremično sedel in nič delal.
crazy1.gif
Takrat sem rekel - nič več.

Nazadnje urejeno:

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:

To je bull-shit. Ne poznam nikogar, ki bi takšne količine prenašal sabo za lastno uporabo. Verjetno jih je imel še po 3g paketkih sortirane, za domačo uporabo ja....samo ne za njegov dom
grin1.gif

No vidiš, jaz pa...
Majster nosi s seboj najmanj nabito polno plastično posodo, tako kot jo recimo dobiš, če naročiš halo kitajca
grin1.gif

Če je več pa v vreči. Sicer kadi več ali manj domačo, lastne proizvodnje, skadi pa 1 baso na recimo pol ure, če je v družbi, pač nekje toliko, kot drugi cigaret
grin1.gif

Pa še za dr. Phila - Človek je hiperaktiven, gorski kolesar, nonstop na kolesu in med obvezno opremo ima tudi nahrbtnik, v njem pa vsaj par 10g zelenja
smirk-1.gif

Pa drugače so tudi kolega dobili s 100g trave v mercator vrečki v roki
grin1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
ksz

Hjaooooo......pa mularija, vi ste čist zavoženi. A vaši fotri pa mame nimajo nobene palce?
Ej, jaz bi vas z kolom, da bi se vam z riti kadilo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Kje pa je bil tvoj foter takrat, ko si ti tista pleva svalkal?
Kdo ti je sploh v roke šibice dal?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Zakaj pa potem nisi šel še ti s fotrom v oštarijo? Potem pa foter s tabo v cerkev?
Kaj je pa mama delala ta čas?

Ej, to je treba raziskat zarad kakšnih okoliščin si ti zavozu....da se ne bo to nadaljevalo.
Moram priznat, da si mi včasih s svojim pisanjem res deloval malo oljnat.