Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Ko smo bli mladi in neumni ni bilo nobene omejitve in se je tudi mrtvo pijano sedalo za volan.
Popoldne pa ko si prišel k sebi pa prvo pogledat če je vozniško še v denarnici in če avto ni kaj obtolčen.
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Ko smo bli mladi in neumni ni bilo nobene omejitve in se je tudi mrtvo pijano sedalo za volan.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Popoldne pa ko si prišel k sebi pa prvo pogledat če je vozniško še v denarnici in če avto ni kaj obtolčen.
Tole kar si napisal ne bo držalo. Tisti, ki je po treh pirčkih pijan, bo napihal več kot pa ti, ko praviš da te po treh pirih ne prime. Čeprav sta oba enako spila.Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Ni fer, en, ki nič ne pije je po treh pirčkih pijan, jaz pa še čutim ne, da sem kaj spil, napihala bova pa oba....
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Najprej preverit kje sploh sem in če je tisto sploh moj avto
Jaz tudi ne. Vedno prej ali pa potem.Citat:
Uporabnik predator pravi:
Ko vozim NE pijem!
hehe, men se je pa že naredlo, da sm v temi odklepal zadnja vrata hehe.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Jaz mam težave, da volana ne najdem... Po kakih 5ih minutah iskanja ugotovim, da sem se vsedel na zadnji sedež.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Jaz tudi ne. Vedno prej ali pa potem.Citat:
Ko vozim NE pijem!
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
hehe, men se je pa že naredlo, da sm v temi odklepal zadnja vrata hehe.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Jaz mam težave, da volana ne najdem... Po kakih 5ih minutah iskanja ugotovim, da sem se vsedel na zadnji sedež.
Citat:
Uporabnik gregor pravi:
Na pikniku sem spil enih 8 pirov, potem sem se pa z motorjem (ki niti ni bil moj) peljal 60 km daleč domov. Pa sploh se nisem počutil pijanega.
Med vožnjo pa nisem pil.
Citat:
Ko vozim NE pijem!