Koliko je vreden Discovery 3

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.155
4.132
113
Manjka pa glavni podatek, letnik!
grin1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.155
4.132
113
Jah, tako na pamet tam med 20-25k EUR! Precej odvisno kje ga prodajaš/kupuješ, v italiji je LR3 ko listja, pri nas jih pa ni (posledično cene variirajo). Pomembna je tudi dodatna oprema, imaš od oskubljenih do takih z ledrom, webastom in navigacijo ...

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.916
116
63
mb+ -20km
Kupuješ ali prodajaš? Tale iz zgornjega linka je moj. Če slučajno kupuješ se javi na zs, specialni skonto za alter člane.

Lp.

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.916
116
63
mb+ -20km
Naj pogleda malo na mobile.de pa na autoscout.24.de, pa naj malo primerja cene.Drugače pa žal takšen avto ne prodaš ker tako.
Jaz mojega prodajam malo več kot 1 mesec, pa sem ga imel na avto.net-u v top ponudbi (12 slik), sem imel v enem mesecu več kot
1300 ogledov, klicala pa sta samo 2, domov pa ga ni noben prišel ogledat.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.155
4.132
113
Precej specifičen avto, ki ima še določene slabosti in (ne)uspeh prodaje je kot na dlani. Ciljna skupina kupcev je zelo ozka.

Recimo kot prvo je to avto, ki je še dokaj pravi "terenec" in se z luksuznimi SUVeji ne more primerjat. Ampak za v gmajno pa tudi ni, predrag oz. ga je škoda. Potem imaš tu še range roverja (sport), ki se ga dobi za manj denarja in z več luksuza - terenske lastnosti so pa za povprečnega voznika še preveč dobre. Skratka, edini kupec tega vozila je ljubitelj LRjev na splošno, ki ima več kot 3 otroke in dovolj denarja .. teh je pa v sloveniji 15, in vsi že imajo svojega LR3!
evil.gif

Uspešno prodajo obema, sej bi jst kupil enega samo ni gnara!
cry12bpy.gif

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.916
116
63
mb+ -20km
Ha ha, avtohiše bi ga zastonj. V Nemčiji so od 23-24000 naprej , odvisno od ohranjenosti.Tu pa pa moraš prišteti dmv, kateri ni mali za taki avto.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.155
4.132
113
Citat:
Uporabnik Carlito149 pravi:
ocenili so mu ga na 17k, kar je res zelo malo.

hysterical-1.gif

A to naš uradni uvoznik? Ti so itak smešni, najprej računajo za novega precej več kot drugje v EU, potem ti ga servisirajo za trojno ceno, na koncu bi ga pa še odkupili za 40% manj kot ga bodo prodajali!
17758-icon_confused.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik Carlito149 pravi:
ocenili so mu ga na 17k, kar je res zelo malo.

Kolk pa bi si ti upal dati za tak avto,pa da ga prodas potem se naprej in nekaj zasluzis, nekaj pa da imas za pokritje morebitnih okvar ( garancija ) .
Samo za primer, ce mu ribne menjalnik, racunaj stroska okoli 7 jurjev od oka...

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.155
4.132
113
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Daj ti mi objasni, kaj si mislo s tem, da se D3 ne more primerjati z luksuzom s "pravimi" SUV-i?

Ne more se. Luksuzni SUV je klasa, ki je po interiorju in "voznih lastnostih" na ravni poslovnih limuzin (BMW 5, A6, E klasa) .. disco pa je samo "angleški" terenec; že sredinska konzola je taka, kot da bi jo potegnili iz defenderja, plastike povsod veliko. Skratka ni to luksuz.

Ne dvomim pa, da se pelje bolj od večine vozil na naših cestah .. skratka udobje in handling sta vseeno na nivoju.

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.916
116
63
mb+ -20km
Daj probaj se peljati ali pa samo sedeti v vseh, pa primerjaj prednje sedeže, da o zadnjih ne govorim, potem razpredaj o luksuzu.
Lani, ko sem se odločil za SUV vozilo, sem pol leta kolebal med X5, Q7 in pa D3.
Pa sem hodil na probne vožnje od enega do drugega, na koncu sem se odločil za D3, saj ima fotelje namesto sedežev.
Meni je zelo pomembno, kako sedim v vozilu, da imam dovolj placa,da sem komot, pa nisem visok, sem med nižjimi.
Da ti tudi odgovorim na vprašanje, katerega pričakujem, zakaj ga prodajam, z avtom sem full zadovoljen. prodajam pa ga izključno zato, ker bi si rad barem enkrat v življenju kupil NOV avto. Kakšnega imam nagledanega, pa malo poglej po temah.
Lp.