Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Nate in na avtorja.
Pa se vidva drgač zavedata, kolk pride nadgradnja? Se tudi zavedata, da četrtino denarja da občina,četrtina Gasilska zveza, polovico mora dati pa GD? Pa tudi, mogoče vesta, da gasilski dom nima nekih bajnih dobičkov? Ob intervenciji jim občina/država povrne nafto. Če se na tekmovanjih/rednih društvenih pregledih/ strokovnih vaj gasilci izkažejo, dobijo opremo (!) in ne denar!
So ti mogoče povedal, kolk potrebujejo za nov GVC (predvidevam, da GVC..)? Mi smo prebivalcem vasi povedal, da stane tolk in tolk €, občina na četrtino, mi mormo nabrat pa cca. 70k€..? Zj mi pa, brihta (brez zamere) povej, kako nej PGD nabere 70k€? Iz česa? Denarja, k ga dobi povrnjenega iz intervencije za tisto ******* nafto?
Al dejansko mislš, da se vs denar zmeče za pir? Oprosti, ampak malo pretiravaš.. PGD je bil vedno znan po temu, da so gasilci v oštariji spraznl bajbo ali dve pira.. Še vedno je tko.. In hvala bogu, da si napisal spodi nekje, da obstajajo izjeme
.
jaz ti lahko po pravici povem. Gasilci ga dost spijejo/mo, ampak tisti, t pravi, gremo tud v požar brez problema. In za take, ki prostovoljno reskirajo svoj prosti čas in življenje, mi ni škoda dat 50€ za vozilo...