in kaj ima to veze kakšna je bila res poškodba? res ne razumem zakaj se vtikate v to...Me zanima, če je res bila poškodba Vingegaarda tako huda? Mogoče je šlo zgolj za taktiko, ker to je res malo čudno!
Problemi? Vse ok tam gori? Malo se idi ohladit, očitno vročina tuče.in kaj ima to veze kakšna je bila res poškodba? res ne razumem zakaj se vtikate v to...
Ker če res takšna kot so rekli, ni šans da pride v takšni formi na Tour. Torej so se šli igrice zavajanja ali pa je Jonas nadzemeljski. Počakajmo do konca, da vidimo kaj je na tem.in kaj ima to veze kakšna je bila res poškodba? res ne razumem zakaj se vtikate v to...
Točno to sem prej napisal, ker mi je padlo v oči, da je nenormalno veliko jedel in pil na koncu.Domen Novak o včerajšnem razpletu.
Jaz bi rekel, da kar Jonas reče, ni potrebno upoštevati pri taktiki za prihodnje etape...Več kot očitno je pripravljen in mislim, da če bi bila pripravljenost vprašljiva, ga ne bi bilo na startu. V tem smislu nima smisla jokati o tem, kako so pretiravali o poškodbah itd...to je vse del skrivanja realnega stanja. Zamislite si, da se Vinge pravzaprav ves čas malo špara za zadnji tedenDober znak je, da je Jonas rekel, da tistega napada ni mogel pokriti, kar pomeni, da Pogijevega skoka načeloma (vsaj kdaj) ne more pokrivati.
Da se četrti generalno vozi na stoti poziciji ni "sreča", ni smola, niti nesreča, ampak neumnost. Res škoda.Roglič je imel spet " srečo" in padel.
Tole ni zgledalo ok.
Tud instinkt te vedno ne reši...dans ga en kup ni imelo, ker so pristali na tleh.Nima zgleda tistega instinkta. Nekaj kolesarjev pred njim se je lepo rešilo brez padca. Rogliča je pa kar po strani prineslo k je toliko zaviral.
Upam samo, da ne bo sedaj na silo vstrajal, če je res poškodovan. Bolje, da odstopi in se pocajta.
na kateri poziciji je bil v času padca??Da se četrti generalno vozi na stoti poziciji ni "sreča", ni smola, niti nesreča, ampak neumnost. Res škoda.
Nima zgleda tistega instinkta...
Je bila pa slučajno petdeseta, pa kaj, pred tem je bil pa tričetrt dirke na stodvajseti. Bil je ponovno točno tam kjer ni treba in kriva je bolj kot on komplet ekipa. Že cel tour se, razen dveh etap, svaljkajo povsod, samo tam kjer bi morali biti niso. Čepijo v grupi in čakajo na probleme. In nobena šola ni dovolj. V nedeljo so imeli iste težave samo zato ker se jim ne da spredaj fajtat za pozicije.na kateri poziciji je bil v času padca??