Roglič, zapiš si za uho.Pogledal dokumentarec o Rogljiču včeraj na RTV SLO. Kapo dol Čermelju in RTV. Zadeva zelo na nivoju. Zgleda da je ekipa za kolesarstvo na RTV ena kakovostnejših v tej bedni hiši.
Roglič, zapiš si za uho.Pogledal dokumentarec o Rogljiču včeraj na RTV SLO. Kapo dol Čermelju in RTV. Zadeva zelo na nivoju. Zgleda da je ekipa za kolesarstvo na RTV ena kakovostnejših v tej bedni hiši.
Plus ne pokrit Francoza in mu ne snet rumene majice, ko to ni pomembno, daje spoštovanje celotnega pelotona.Navijajo ravno toliko, da so spredaj in ščitijo oba kapetana. Prevzem rumene majice tako zgodaj ni dobra poteza za ekipo.
JV po šolsko, Rogla skoncentrirano. Pogi na spustu defekt, Polanc dal feltno, Pogi ujel in kasnej tud Polanc.Ker nisei gledal (je pa zato slabih 40 kv laminata položeno) - kak je pa zgledal Roglič ozr. JV? Oziroma drugače - a je bilo še kaj skokov, ki jih je bilo treba pokriti ali je glavnina mirno prilezla na cilj?
Bolj suvereno kot kdajkoli prej. Lepo na prve pozicije pred spusti, navit tempo, pametno umirjeno. Če je pa kdo pričakoval skoke Primoža in razture in minuto prednosti, pač ne pozna kolesarstva.Hm, meni pa JV ni delovala tko suvereno. Kar naenkrat so poniknili, Primož deloval sicer OK, ampak nek slab priokus mi je pustilo. Je pa res, da smo ekstra občutljivi na vsako dogajanje v zvezi s Primožem.
Dokumentarec je bil pa res super, lepi posnetki, odnosi v ekipi, seveda največja zasluga je v Primožu, da je takšen šampion, ter da jih je spustil zraven. Zanimivo mi je bilo, da tudi Tom nima nekakšnega superstar obnašanja.
Bi se mogoče strinjal, ker mi Čermelj ni. Sam kot si rekel, karkol z Roglo v glavni vlogi je težko zahebat.čist ok je delovalo, cilj je jasen - dobit tour. in toura ne zmagaš v prvem in drugem tednu lahko ga pa zgubiš.
dokumentarc pa meni osebno nič posebnega. ja, zgodba rogliča je svetovni fenomen in težko narediš karkoli z njim in njegovo zgodbo slabo ampak res sem pričakoval nekaj več. najbrž je korona pokvarila kar precej načrtov.
pa se bom tukaj ustavil in upal da jello spet ne dobi kakšnega izpada.
Vprašam, ker če malo pogledamo zgodovino teh mojstrov, tudi naših, veliko so jih naknadno polovili.A zdej si še kolesarstvo naštudiral poleg NBAja?