Roglič je že tri tedne med prvimi tremi novicami na rtvslo, ali vsaj na prvi strani. Noratv bo o rogliču poročala ko/če mu bo twito čestital. Ali ko si bo katera od preostalih opic delala reklamo z njim.
Zanimiva kritika taktike Jumbo Visme na predzadnji etapi Vuelte, ko smo grizli nohte, da se Primožu ne bi ponovil Tour:
Legenda razkrila, kako bi Jumbo-Visma skoraj uničila Rogličevo Vuelto
Vodstvo Jumbo-Visme je sestavilo odlično ekipo za Rogličev pohod na Vuelto, a bi ga zaradi katastrofalnih taktičnih napak skoraj prikrajšalo za zmago.www.zurnal24.si
Zanimiva analiza, kot bi bral analizo šaha za par potez vnaprej. Laiku pa seveda nič jasno zakaj, se vlečeje poteze kot se.Zanimiva kritika taktike Jumbo Visme na predzadnji etapi Vuelte, ko smo grizli nohte, da se Primožu ne bi ponovil Tour:
Legenda razkrila, kako bi Jumbo-Visma skoraj uničila Rogličevo Vuelto
Vodstvo Jumbo-Visme je sestavilo odlično ekipo za Rogličev pohod na Vuelto, a bi ga zaradi katastrofalnih taktičnih napak skoraj prikrajšalo za zmago.www.zurnal24.si
Na Eurosportu so se ves čas spraševali, zakaj Jumbo Visma tako tišči, narekuje tempo in drži majhno razliko do ubežnikov na 3 minutah, če nihče ni ogrozil rdeče majice. Najbližji je imel za Roglo v skupnem 9 minut in pol zaostanka. Sem mislil, da je planirano, da Hosfstede počaka Roglo, da je bil zato v begu, neka huda taktika, pa je bil to slučaj. Še dobro, da sta bila Carthy in Mas zraven, da se je lahko malo pošlepal.
Sicer pa Lennard Hofstede:
Leonard Hofstadter
"You know, it doesn’t matter. Doesn’t matter, you’re never gonna change. If I want you to accept me for me, then I guess I’m gonna have to accept you for you. So… I forgive you." ―Leonard to his mother, The Maternal Conclusion Leonard Leakey Hofstadter[1][2], Ph.D., is one of the main...bigbangtheory.fandom.com
Predvsem bi se moral opravičiti "novinar", ki je tole spakedranščino objavil. Ni vredno komentarja.
Se strinjam. Pač še en na ..Predvsem bi se moral opravičiti "novinar", ki je tole spakedranščino objavil. Ni vredno komentarja.