Kolesarska prikolica za otroka...

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
kaj pa kaj takega?
bi rabu za našga, je že mal velik za stolček, pa premali da bi se sam fural
crazy1.gif

co-pilot_Resized.jpg

gustav

Pripravnik
17. mar 2011
478
2
18
Zg. Gorenjska
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Brez problema! Malo sem si le moral znižati sedež (cca. 4cm), da sem lepo stabilen z nogami na tleh, ko se ustavim. Ker pač ne moreš stati nad štango, ker je tam sedež. Ob vožnji imam morda nekoliko bolj nogi narazen, ampak tudi to ni nič motečega in tudi v kratkih hlačah me čisto nič ne praska.

Ko pač vzamem malega ali malo na vožnjo, gremo itak "turistično" in ni nobenih težav. Se pa otroku resnično fino zdi. Veliko bolj, kot pa včasih, ko sem ga vozil zadaj.

Zdravo, da malo obudim..

Kateri weeride imaš? Si gledal morda tudi druge proizvajalce?

Ima morda kdo izkušnje tudi s kakšno drugo firmo in zicem spredaj?

Hvala,
LP

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Imam čisto navadnega, se mi zdi da "classic". Drugih niti nisem gledal, ta je bil prvi, ki se ni montiral na prečno štango, saj mi preko nje potekajo zajle.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Začeli smo pri malo manj kot letu in pol. Vozim pa še pri treh in pol in je še nekaj lufta, pa še nekoliko "nadpovprečno" velik je...

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Jaz imam prvega. Dražjega sigurno ne bi kupoval samo zato, ker ima nekoliko višji rob na boku in pašček za noge. Otrok mi ves čas lepo sedi pa še z rameni in rokami imaš objetega. Pa bolj udoben je, če nima take bočne zaščite...

Glede na to, da si Gorenjc, si kaj v bližini Kranja?

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Od torka dalje sem načeloma popoldan prost... Pa se javi na ZS, če bi želel pogledati...
zmaga.gif