Citat:
Uporabnik cappy pravi:
tudi jaz ne vem kaj tolk komplicirate.
decatlon hlače pa tudi po 8ur na dan več dni zapored pa ni bilo težav.
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
Kolesarske hlače naročam samo še s kitajske. Dres je praktično isti kot tisti iz trgovine tukaj, le da je cena 3-4x nižja,...recimo dresi so po 13,14 eur, pozimi v akcijah sem jih dobil že za 10 ali 12 eur. Tak dres z identičnim vložkom je bil pri nas 50 eur v akciji......tiste hlače za 100 eur v hervisu so res boljše in boljši šivi ampak za 100 eur dobim 8 (!) novih dresov z napisom po želji,...
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
V zadnjih 25 letih sem imel dresov še pa još in tale kitajski je čisti zmagovalec kar se tiče cena-kvaliteta. Cena najnižja, kvaliteta pa nad povprečjem....Ni pa seveda najboljši, ti ki imaš bolj občutljivo rit pa itaq rabiš tistega od nalinija za 150 eur
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
Naročam z ebaya najcenejše drese z naramnicami in potiskom firme, Lampre, discovery, merida , bianchi itd in so zelo ok. Kroj je ok, podloga modra kr debela, material čist ok,....cena okol 13 eur . Kot pravim taki dresi so v kol. trgovinah in hervisu okol 50 eur, mogoče kaka akcija za 40,.... Recimo ko sem gledal v Hervisu enkrat ene res cheap dres v akciji iz 40 na 25 znižane so bili precej slabši s tanko podlogo in nek bodeč elastan,..... kje pa misliš da je večina teh dresov narejena drugje kot na kitajskem?
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
V zadnjih 25 letih sem imel dresov še pa još in tale kitajski je čisti zmagovalec kar se tiče cena-kvaliteta. Cena najnižja, kvaliteta pa nad povprečjem....Ni pa seveda najboljši, ti ki imaš bolj občutljivo rit pa itaq rabiš tistega od nalinija za 150 eur