Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Ja, zarad nekritičnih ljudi je kolesarska pač takšna, ker se večini zdi čisto OK, da pač pomalajo pločnik in je kolesarska.. Če je teb to smešno pa tud OK.
Meni je smešna tvoja obrazložitev, ker imam toliko vpliva na kolesarko stezo kot ima moje (ne)varčevanje z vodo veze s pomanjkanjem ali porastjo količin vode v Afriki.
In nič ni narobe s tem, da pač pomalajo pločnik in je potem tam kolesarska steza v kolikor ta barva ne drsi (kar se je dogajalo pred leti v Lj, ko so z neko napačno barvo barvali kolesarske). Tisti robniki pa zavoji okoli semaforjev so pa čist za preživet v kolikor pač ne pričakuješ, da boš res letel čez njih 40+ s specialko in tako vzdrževal dobro povprečno hitrost. Tole je enako, kot da bi pyzdil, ker je za avto v mestu omejitev samo 50 ali celo manj. Pač razmere ne dopuščajo večjih hitrostih in enako je za kolesarsko, pač boš tam malce bolj umirjeno brcal, ko boš pa iz mesta oz. na za hitrost bolj primerni lokaciji pa izvoli šibat 50 po ravnini v kolikor si sposoben tega. Osebno sem preveč prekolesaril, da bi lahko te tvoje pritožbe po dotični kolesarski stezi vzel za realno osnovane.