"Kolegova" ex!?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Jz nimam problemov s tem če bi kakšna ex zabluzila s kolegom, moraš pa gledati vseeno malo v kakšnem času. Če sta nehala 2 tedna nazaj, res ni najbolj korektno se zaplesti z njo, če je pa to leto nazaj recimo, pa jebiga, ce se dva najdeta in sta srečna, zakaj pa ne, saj če niste stari 18 let, ne vidim problema zakaj se nebi lepo razumeli. Pač probas, če ni slo jebatga,mogoče gre pa s kom drugim.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
za odpiralca teme... je to resno vprašanje? Če imaš težave in moralne zadržke je prav! Pošlji mi njen kontakt bom jaz uredil!
evil.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Če sta s frendom na isti valovni, kot se reče, bi se jaz vprašal, zakaj hudiča jo je pustil zaradi mlajše? Kolk mlajše? Kolk je una stara? Kolk časa sta bla z unim skup, preden jo je pustil?
Ker zgodovina se ponavlja. Baba zgleda ok, iber, nekaj časa vse laufa bp, sex, izleti, druženja, potem ti pa, po določenem času, začne najedat s tem in onim, preveč piješ, a spet en pir, a spet s kolegi ven, kaj naj pa jaz počnem, sex izostane, zajebavanje se stopnjuje, drkanje v glavo pospešeno narašča... in baba je spet na trgu, no matter, kako dobro zgleda (btw, boljše, kot zgleda, bolj verjetno je veza na poti v katastrofo).
Če za tvojega frenda, ki sta skupaj gor rasla in sta takorakoč (po tvojih besedah) soul mate okol bab, ni bila dobra, tudi zate ne bo in jo pust pr gmah. Še clo bolje - kontakt daj Vaginkotu, pa naj se on jebe z no, ti pa najdi kaj boljšega.
btw: Ne bi bilo narobe, če bi frenda povprašal o razlogih za razkol zveze.
smile-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Ker zgodovina se ponavlja. Baba zgleda ok, iber, nekaj časa vse laufa bp, sex, izleti, druženja, potem ti pa, po določenem času, začne najedat s tem in onim, preveč piješ, a spet en pir, a spet s kolegi ven, kaj naj pa jaz počnem, sex izostane, zajebavanje se stopnjuje, drkanje v glavo pospešeno narašča... in baba je spet na trgu, no matter, kako dobro zgleda (btw, boljše, kot zgleda, bolj verjetno je veza na poti v katastrofo).
Če za tvojega frenda, ki sta skupaj gor rasla in sta takorakoč (po tvojih besedah) soul mate okol bab, ni bila dobra, tudi zate ne bo in jo pust pr gmah. Še clo bolje - kontakt daj Vaginkotu, pa naj se on jebe z no, ti pa najdi kaj boljšega.
btw: Ne bi bilo narobe, če bi frenda povprašal o razlogih za razkol zveze.
smile-1.gif

Da bi bil frend tisti, ki je zajebal vezo, pri tebi nekako ni opcija?

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
pa dobr Abraham, pa sej jo bo samo podrl, ne pa oženil. Mater si drama queen! a ti si pri svoji ko si ji prvič lupčka dal že takoj začel razmišljat o poroki, otroku in potem še ločitvi?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
pa dobr Abraham, pa sej jo bo samo podrl, ne pa oženil. Mater si drama queen! a ti si pri svoji ko si ji prvič lupčka dal že takoj začel razmišljat o poroki, otroku in potem še ločitvi?
vedno moraš mislit dva koraka naprej. racionalno in trzno.