"Kolegova" ex!?

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Narode kaj narest?

Tkole je.
En "kolega" (v narekovajih z razlogom) se je ločil od svoje... in po letu + se z njegovo bivšo začneva po FB-ju dopisovat in kako je najdu drugo itd.

...ampak, ženska je huuuda k pajk
grin1.gif

Zadnjič se slučajno srečava in debata kako bi se lohka dobil na kofetu pa kako še rekla.... (drugače se fuul dobr štekava) - sej jst se skor z vsako
evil.gif

Zdej pa dilema! Kaj narest
cry12bpy.gif

Z tem "kolegom" niti nisva več v stikih a kaj bi blo če bi zvedu da je npr. med nama karkol
confused-1.gif

Kaj bi vi nardil v mojem primeru
17758-icon_confused.gif

Sej vem, On si je najdu drugo pa to sam vseen ni tko enostavn.
Pa da naute pozabl: Huda k pajk
grin1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
če nista več neka prjatla, niti kolega potem je vse čisto jasno. Podri hudiča!!

btw, huda k pajk...lej če ti hočeš take nasvete od nas, pol mi hočemo kej od tebe... zdej pa zbrskaj njeno sliko, pobriši njen obraz in da vidimo o čem debatiramo

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
če sta s kolegom šiptarja (pa brez zamere) jo pusti pri miru. v civilizacijsko razvitem svetu to ni nikakršen problem. moral sem tudi vprašati po tem šiptarksem izvoru, saj je tako vprašanje nelogično (razen v nekih na polciviliziranih plemenih s čudnim občutkom za čast)

Floki

Guru
6. sep 2007
10.138
3.194
113
Če ti ni ravno kolega kot si napisal jebat ga navali narode, če bi gledal za vsemi babami ki so jih podrli po sloveniji bi lahko samo še upokojenke porival pa verjetno še teh ne vseh

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Ah ne, to ne... sam sva včasih skr ga srala okol pa (sej veš)
evil.gif

Vem pa da imava podobn ukus žensk
wink-1.gif

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Dobro bi bilo vedeti, kakšen odnos sta imela in kakšen konec je bil. Če jo je on odjebal, verjetno s tabo ne bi imel problemov, če pa ga je ona pustila (po možnosti v igri še kak otrok) in če je tip tak, da je dolgo pozabljal ter da nima ravno žensk na pretek, bi jo jaz pustil pri miru.
Postavi se v njegovo kožo in premisli (kolikor ga poznaš), kako bi reagiral, če bi izvedel za vaju.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
lejga, a še nisi na njej? maš blagoslov, pojdi z bogom, alahom, kar ti paše, samo desc bod in nam bodi v ponos.

pa še vedno čakamo sliko!

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Maš prov
wink-1.gif

jtfc : Halo, a maš ti mene za nekoga k ma 50kg z pojstlo
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Sej pravm, ON je njo pustu (zaradi mlajše)
wink-1.gif

In kaj čakaš? Si metroseksualec pa da te ona naskoči?
V tem primeru ti med čakanjem še vedno ustreže Desanka Šakiæ, če je ta preveč utrujena ostane pa še Levanka Rukiæ

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.164
7.871
113
Če za take stvari potrebuješ mnenje foruma, je povsem jasno da si papak. Ne glede kaj ti forumski kolegi svetujejo, se zate ne bo nič spremenilo. V pest ga boš tiščal še naprej, tako kakor si ga do sedaj.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Sej pravm, ON je njo pustu (zaradi mlajše)
wink-1.gif

In kaj čakaš? Si metroseksualec pa da te ona naskoči?
V tem primeru ti med čakanjem še vedno ustreže Desanka Šakiæ, če je ta preveč utrujena ostane pa še Levanka Rukiæ

Očitno gre za tolažbo/maščevanje. Navali (i tata bi)
aplauz.gif