Kolegica ima resne tezave

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
in sicer z enim gnjavatorjem. Ona nic ne cuti do njega, vsaj tako pravi, on pa kr sili in je bojda prav moteč. Zdej pa noce bit nesramna..rekel sem ji, da naj ga rukne na ignor..ampak vedno tako pikne da se mora z njim ukvarajt. In to so vcasih klici ponoc, pa mejli itd. Mali je bojda neutruden.

Po mojem ga platonsko ljubi
evil.gif
ampak si ne bo priznala za nic na svetu.

Mi s kolegi smo ji ze ponudli, da bi ga prefookali zuni, pac par vzgojnih... ampak vseeno mislimo da nasilje ni rešitev.
hysterical-1.gif

no sicer pa ni edina

a je vas kdo gnjavil na polno??? in kako ste se ga resli
10.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Za začetek naj da telefon za kak dan, dva, kakemu kolegu, da se mu ponoči on oglasi kao njen novi tip; v njegovo bližino naj se enkrat "slučajno" sprehodi tesno objeta z enim od kolegov ... To je takoimenovana taktika "zavaravanje protivnika".
Lahko pa tudi spremeni številko.

Če ji je res do miru pred njim - pri babah pač nikol ne morš bit 100%, kaj se jim mota po beticah
rolleyes-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.944
113
v lokalni ostariji
kaj bi zdej rada... lej ce jo nadleguje naj ga odpika... ce ji pa pase "dvorjenje" potem pa naj ne jamra...

po mojem si malo fila ego s tipckom... ji pase da ji dvori, jo "osvaja" in ona se s tem dviguje...

naj se odloci

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Madonaduš, pa kake čudne kolegice maš to?? Ne spijo do dveh zjutri,ker se sekirajo, so magnet za psihopate,...dej diablo mal družbo zamenji, da ne boš tok obremenjen s takimi bedarijami
hysterical-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ej ej grisbi grisbi, ne vem kak je to...okol mene kr cudaki letajo, si ne morm pomagat
evil.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
oj....jaz sem mela malo večje probleme z enim, je šlo tak daleč da se je zadeva na sodišču končala.

ta tvoja kolegica ne ve kaj bi rada.

če ji je res tu mač, naj ne dviguje več tulifona, pa naj se strastno poljublja z enim xy, pred totim pubecom
cool-1.gif

če pa ne bo nehal pa obisk njenih kolegov
10.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
heh,...se spomnim ene podobne situacije z enim bivšim. Skup sva bla kak mesec pa pol, potem pa men ni blo to več to (ok, pr 17ih te vse hitro mine
evil.gif
), je postal pa res nadležen. Tako sem komi dočakala, da smo prišli domov.
Nakar čez nekaj časa spet pokliče in začne kr neki morit spet kok je on najlepši pa najpametnejši. Takrat je pa v roke vzel telefon moj brat in ga s čist resnim glasom tko zjebal, da je tipo na konc reku, da ni najlepši in najpametnejši, ampak grd in neumen
hysterical-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
iste sorte ptiči skupaj letajo drugač
evil.gif

pa grisbi je omenila da si zamenjaj kolegice...vidiš kakšno skrito sporočilo meybi?
smile-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Obisk kolegov najbolj zaleže, pomoje.

Drugače pa naj zamenja številko, naj mu pove da ma tipa, čeprav ga nima. Če ne more zamenjat cifre kr tko, naj pa ignorira -če ji je res bed da ji teži, ga bo ignorirala z lahkoto (lahko povem iz lastnih izkušenj hehe).
Naj reče, da ga bo prijavila na policijo al neki..Mislm da bi moglo zaleč.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
kaj bi zdej rada... lej ce jo nadleguje naj ga odpika... ce ji pa pase "dvorjenje" potem pa naj ne jamra...

po mojem si malo fila ego s tipckom... ji pase da ji dvori, jo "osvaja" in ona se s tem dviguje...

naj se odloci

Se strinjam. Če nekoga hočeš na hitro odjebat, to storiš zelo enostavno. Niti ni nujno, da se konča s kakšno neprijetno sceno.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
prej klicala, je rekla da je prasca skenslala, bojda ji je cudne naprej metal. bizarne. verjetno smo resli ta problem.

@grisbi - ja kaj pa vem, bi blo treba poskusit.
hysterical-1.gif

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Mogoče je pa hotela tebi po ovinkih povedati, da jo pusti pri miru (malcomX style projekcija), in si ti tisti gnjavator, ki bi se ga rada znebila.
grin1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Ja se je že tudi dogajalo, sem enkrat celo nasedel nekaj
uf-1.gif
Ampak osel gre samo enkrat na led! Najbolši pa je ignor.... če mene vprašaš!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Mene je bivsa potem ko sma končala gušla se ene 2 meseca na polno. Menjam cifro, zvoha telefonsko in
kliče dalje, ženska je uletela domov, češ da bi mi rada nekaj povedla, pol pa je ni blo z bajte, popolnoma se
ji je utrgalo, sem jo pustil doma, se vsedel v avto in kao da moram nekam it, pridem čez 2 uri nazaj, baba še
kr doma. Ko je drugič to naredila, (pač nemorem ji rečt, nesmeš v stanovanje, vedno je prisla po kvazi neki
malenkost od malih skulpturic do nevem čega še) sem se spet odpeljal, prosil gut frendico, da je sla z mano domov
kot kao punca, sma se naredla da sma prisla s kina, sem mel kokice zraven
smile-1.gif
sma se poknila na kavč in
se kao malo cartala, ona pa se je nato spobrala. Baba enostavno ni šla z bajte, lepo sem jo prosil, če gre ven,
pa je vedno vletavala z: "a pred enim tednoma pa sem ti lahko cel dan pospravljala" pa take
rolleyes-1.gif

Sem nato povedal njenemu fotru ki smo se itak poznali, pa še kar ni dala mira, nato sem zaprosil kolega
ki je policist, ji je uletel na dom, pa na vratih rekel, da sem jo prijavil, in da če ne neha, gre zadeva "kao" na
sodišče, da dobi prepoved približevanja, in sodne stroške in gor in dol... Bil pol mir. 18 letnica zalublena
do amena, pustil pa ker sem slisal iz močnih virov da me je pravarala...

Sama štala je bla s tisto punco, tako da zdaj ta model ki teži ni ravno hud primer...

Naj mu reče, al pa se pred njim prikaže z kakim navideznim novim fantom, kao ti špilaš njenega fanta, še ji
stisnes enega lubija na ličko, ona nazaj na nos, pa bo ziher nehal...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ja to ji bom tud predlagal, se javim za priloznostnega fanta. nimam nic proti otipavanju v javnosit. Upam da bo potemoni marulek odnehal. Trpi cela druzba poleg.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
js sm tud mela probleme z enim tipom...ob šestih zjutri me je klicaru, da mi je povedu kako se igra s svojim prjatlčkom. kr neki. Rešitev je enostavna...druga cifra, drug msn naslov...