Pred časom (leta in leta nazaj) je bila Light verzija CocaCola ali Pepsi kot voda. Spil si, ko voda, čez sekundo pa občutek sladkega. To je znana lastnost enega sladila (na wikipedia opisano). Drugi light pa je bil čist OK. Ne spomnim se, katera je bila Coca, katera pa Pepsi.
Pred mesecem pa sem kupil navadno, Light in Zero Coca Colo za primerjavo.
Ko tak pijem, imam občutek, da sta Light in Zero drugačna od navadne. Ko pa sem takrat en za drugim pa nisem uspel opaziti razlike.
Bi bilo zanimivo dobiti servirano enkrat eno, enkrat drugo, pa brez da bi vedel, katero je.
Sestavine pa se spreminjajo s časom in lokacijo.
Ni to že bila debata enkrat na alterju?
Kot omenjeno, članek na wikipedi pove marsikaj.
Meni je sicer navadna ponavadi OK, včasih pa deluje presladko. Mogoče bi lahko uvedli "Natural Light" isto kot navadno je kakih četrt manj sladkorja, recimo 8g namesto 10-11g na deci ??
PS: Pred nekaj tedni sem kupil sixpack Pepsi Cole (6x 1,5L) in je ogabno sladek. A gre za napako pri polnjenju? Sicer pijem Pepsi v pločevinkah in mi je čist OK. Tele plastenke so od Radenske in je laserska koda: L1012016: 35PP 27 10 2010
Pred mesecem pa sem kupil navadno, Light in Zero Coca Colo za primerjavo.
Ko tak pijem, imam občutek, da sta Light in Zero drugačna od navadne. Ko pa sem takrat en za drugim pa nisem uspel opaziti razlike.
Bi bilo zanimivo dobiti servirano enkrat eno, enkrat drugo, pa brez da bi vedel, katero je.
Sestavine pa se spreminjajo s časom in lokacijo.
Ni to že bila debata enkrat na alterju?
Kot omenjeno, članek na wikipedi pove marsikaj.
Meni je sicer navadna ponavadi OK, včasih pa deluje presladko. Mogoče bi lahko uvedli "Natural Light" isto kot navadno je kakih četrt manj sladkorja, recimo 8g namesto 10-11g na deci ??
PS: Pred nekaj tedni sem kupil sixpack Pepsi Cole (6x 1,5L) in je ogabno sladek. A gre za napako pri polnjenju? Sicer pijem Pepsi v pločevinkah in mi je čist OK. Tele plastenke so od Radenske in je laserska koda: L1012016: 35PP 27 10 2010
Nazadnje urejeno: