Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Zdaj pa vprašanje z osebe moškega spola. Če bi šli na zmenek z eno punco in bi vam povedala, da je hodla 3 leta z ciganom, ali bi lahko nadaljevali zmenkovanje z njo?
Citat:
Zdaj pa vprašanje z osebe moškega spola. Če bi šli na zmenek z eno punco in bi vam povedala, da je hodla 3 leta z ciganom, ali bi lahko nadaljevali zmenkovanje z njo?
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Ti bi tudi Elko?
a je Elka edina romkinja? Tu kažeš svojo razgledanost
Saj ni panike, vsak ima svojo zgodovino. Pač tako babo najprej z vapom prepereš, razkužiš, pelješ k pizdokukcu, da vidi, če ima kaj triperja, uši, aidsa ali kake podobne seksualne pritikline in če je vse ok... na juriš juhej partizan.Citat:
Obrača mi želodec, ko sedim v kakem lokali in pogledam malo po mizah in vidim slovenko kako se nalizuje z ciganom. Cigan seveda vozi črni BMW serije 5, zaposlen pa ni nikjer in nikoli ni bil (vem, ker so mi povedli)
Pa malo razmišljam in si zamislim, da ta ženska seksa z njim in mi gre na bruhanje.
Jaz bi se v tistem trenutku vstal, plačal pijačo in ji rekel adijo. Ta ženska je za mene zaznamovana, umazana
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
@vaginko, kaj nisi ti bolj temn tudi?
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
No ko smo že pri tem, je kar nekaj zelo hudih romkinj. Jasno takih, ki so socjalizirane.
Citat:
Uporabnik KarEn pravi:
... mene je pa eden prejšnjih postov nasmejal: "na juriš juhej partizan press"
Citat:
Uporabnik starsky pravi:
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Jas po pravici povem da me je preveč rasista v notranjosti !
In se nebi niti dol dau z tako žensko !!!!!! Bljah!
Marš nazaj u cigansko selo!!!!!!!!!
Kaj pa, če bi šele kasneje izvedel, da se je dala dol z južnim bratom? Bi si ga odrezal?
Ali pa mogoče vsaki rečeš, naj prvo prinese potrdilo od upravne enote, da nima takih grehov, preden izvlečeš sabljo...svašta...
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Ti bi tudi Elko?
a je Elka edina romkinja? Tu kažeš svojo razgledanost
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Ali poleti, na lep sončen vroč dan, piješ vodo iz bistrega gorskega potoka?
Čeprav je nekdo vanj scal?
Citat:
Pa malo razmišljam...
Citat:
Uporabnik Chief_Wiggum pravi:
Citat:
Pa malo razmišljam...
Ne razmišljat. To ni zate, kar si lepo dokazal s svojimi idiotskimi izjavami.