Ko Slovenka seksa z ciganom

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Obrača mi želodec, ko sedim v kakem lokali in pogledam malo po mizah in vidim slovenko kako se nalizuje z ciganom. Cigan seveda vozi črni BMW serije 5, zaposlen pa ni nikjer in nikoli ni bil (vem, ker so mi povedli)

Pa malo razmišljam in si zamislim, da ta ženska seksa z njim in mi gre na bruhanje.

Zdaj pa vprašanje z osebe moškega spola. Če bi šli na zmenek z eno punco in bi vam povedala, da je hodla 3 leta z ciganom, ali bi lahko nadaljevali zmenkovanje z njo?

Jaz bi se v tistem trenutku vstal, plačal pijačo in ji rekel adijo. Ta ženska je za mene zaznamovana, umazana
crazy1.gif

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
V vsakem človeku je nekaj rasista v enem majn v drugem več... Če bi jo res videl z takšnim sluzavcem, bi jo nategnu enkrat, dvakrat, trikrat...globje zveze pa verjetno ne bi mel....[censored] sm pač rasist
smirk-1.gif

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Če pa bi seksala s klošarjem, narkomanom, črncem, potem te ne bi motilo?

Sam osebno dvomim da bi se kdaj za isto sobo znašel s tako punčaro, sem pa zadnjič videl podoben par .

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
A ti si prišel v Slovenijo preko časovne razpoke, nekje iz časov izpred Ameriške državljanske vojne ?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
s katerega nerazvitega planeta si pa ti padel? In taki ljudje so lahko "policaji" pa ni čudno, da je v naši državi tako stanje kot je
bonk.gif
Mene bi bilo v tej smeri sram sploh razmišljat, kaj šele pisat

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
No ženska ki se daje dol s čapci/cigani ponavadi ostane v krogu take druščine, tako da se nimaš kaj preveč za bati, da bi kdaj nalatel na tako. Razen jasno kadar jih po feštah pobiraš za eno noč
evil.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
No ko smo že pri tem, je kar nekaj zelo hudih romkinj
grims-1.gif
. Jasno takih, ki so socjalizirane.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
brezveze, ker bo debata padla na zelo nizko raven in se umikam, škoda besed.

starsky

Pripravnik
9. apr 2009
78
0
6
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Jas po pravici povem da me je preveč rasista v notranjosti !
In se nebi niti dol dau z tako žensko !!!!!! Bljah!

Marš nazaj u cigansko selo!!!!!!!!!

Kaj pa, če bi šele kasneje izvedel, da se je dala dol z južnim bratom? Bi si ga odrezal?
stupid-1.gif

Ali pa mogoče vsaki rečeš, naj prvo prinese potrdilo od upravne enote, da nima takih grehov, preden izvlečeš sabljo...svašta...
uf-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Ali pa da mu mamica lepega dne pove, zakaj ima on malce temnejšo polt tudi pozimi in da to ni od sonca.