@all
Ce ze zelimo debatirat o teh stvareh (jaz s tem sicer nimam nobenih tezav) potem se prvo zmenimo da mi ne uletavajte z neumnostmi izza sanka. Kot primer bom dal spirita in njegovo jamranje o Hildi. Lej na tak nacin se ne mislim pogovarjat ker potem lahko jaz odgovorim v stilu: "morda je bil pa pobegli voznik potencialni silvo plut, ohjoj..." Pa vsi vemo da je to BS.
Policija je po prijavi prometne nesrece s pobegom dolzna narediti vse da se izsledi povzrocitelja. Jest jz ne vem a so ble tm kamere na trgovskem centru al ne. vem pa, da ce bi meni en avto ruknil bi se sam pozanimal ce so kamere al ne in potem policistu tud povedal da so. Nato bi cez en teden poklical in vprasal kaj je bilo narejeno. ce cloveka ne bi dobil na telefon bi po mailu zastavil vprasanje. namrec vse kar pisno vprasate boste pisno tudi prejeli odgovor.
SJTV1 ne no prosim o sadizmu in podobnem. Me zanima kaj si komentiral v temi ko so iskali voznika stirikolesnika s koroske... ja so se izognili sadizmu ko so iskali mulca, da se je pojavil sele vec ur po nesreci je pa verjetno rezultat tega NEsadizma. Osebno domacim vedno povem: nic hudega se ni zgodilo, iscem pa tega i tega. zakaj ga jaz iscem konec koncev nikogar ne briga ce je polnoleten. Dostikrat te ljudje celo prosijo naj domacim ne poves kaj imajo s policijo in to je njihova pravica. A ves take "domace" resitve (ko kao domacim poves zakaj se gre pa ti ga oni kao pomagajo najt) se na koncu izjalovijo na sodiscu, ti pa pristanes na disciplinski.
Problem te teme je to, da se spet pogovarjamo o tem kok je revcek bogi ker se ga je ponoci iskalo in da v bistvu se ga itak ne bi smelo iskati ker ce ne bil avto do krimica se ga ne bi iskalo. Mislim neverjetni ste res. Tip je zaj.ebal in ima prizadeto tastaro - next case.
Osebno si zelim tega, da bi policija vsak priemr obravnavala 100%. Zavedam se da se to nikoli ne bo zgodilo. namrec tudi v polciijskem sistemu so lenuhi, ki ob popolnih pogojih ne bi naredili zadeve kot je treba. Ce pa se zavedamo da so pogoji dalec od popolnih pa je jasno da smo od deleza 100% se zelo dalec. Ampak ta debata kako da ni fer da so nasli povzrocitelja, ker ko so pa vam avto usuli ga pa niso nasli...ne vem no...eni presenecate v tej temi.