Ko policija potrka ponoči- Preverjeno včeraj

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Nisem imel neposredne škode. Policijo je klical oškodovanec. Saj škoda ni bila velika, vendar kot pravijo zaradi reda... Ker:
-se je vozil pod vplivom alkohola
-ker je med vožnjo telefoniral (kar je priznal sam)
-vozil z neprilagojeno hitrostjo
-vozil po cesti na kateri je veljala popolna zapora za vsa motorna vozila in vozila na motorni pogon

Ker je podr steber jako neugodnemu vaščanu
evil.gif

Sam kaj ko take ne izuči...
frown-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.667
3.176
113
v lokalni ostariji
se mi je kar zdelo, da je vsa stvar v maščevanju... in privoščljivosti. ni dovolj da je imel nesrečo, zbil avto itd... ne treba ga je do konca zajebat. kaj si pa misli.

na drugi strani pa "moralneži" prosijo za sodna varstva itd da bi se izognili kazni zaradi prekrška ki so ga naredili. kje je morala? drugega zajebat sebe pa "angelsko" vrn potegnt.

ne rečem da je prav da je pjan vozil. daleč od tega. je pa definitivno s nesrečo dobil šolo dovolj veliko (brez policije) ampak ste ga pač dežurni dušebrižniki morali še malo dodatno na križ pribit kao še premal jih je fasal. ko pa sami padejo na radar je pa to najmanj policijsko nasilje.

če pa je možakar arogantno hotel zajebavat oškodovanca, ni hotel za svojo nesrečo plačat itd to je pa potem druga zadeva.

sej... take "moralneže" čeprej ne pa sreča pamet, ko se njim samim naredi nesreča in jim njihovi somišljeniki navlečejo policijo na glavo da ja dodatno "zaleže".

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
to seveda ni res..tak ko se pijan izogne kaznovanju rata nedotekljiv in naslednjič rine še v večjo nesrečo. Tako da BS, kar si napisal. Zaradi reda, popisat itd. Naslednjič pa pamet v roke, če jo je kaj.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.667
3.176
113
v lokalni ostariji
ja ja

seveda to NI res! takole razmišljanje je BS... pač zato da nekoga zajebeš in s tem "napolniš" svoj ego kao no pa je fejst dobu... še premal smo ga...

ko pa tebe nekdo "pojebe" pa jok in stok in pisanje pritožb itd...

če ne moreš pomagati ne škoduj. samo tega seveda ljudje s premalim EQ-jem in s močno razvito zavistjo ter privoščljivostjo ne razumejo.

kaj imaš od tega da si ga prijavil?

če je normalen mu je že nesreča dala dovolj za misliti (pa najbrž je normalen če je hotel poravnati škodo takoj brez policije itd). če pa ni normalen mu pa tudi policija nič ne bo niti odvzemi (primeri ki polnijo kroniko ko tudi 80 odzemov avtomobilov ne pomaga)...

seveda edino kar imaš je polnjenje svoje slabe duše...

ni čudno da se še vedno uspemo kregat o belih in rdečih če pa ne znamo drug drugemu pomagat in morda kakšen greh tudi odpustiti če se grešnik kesa. ampak bl važno da zajebemo nekoga. da mu zjebemo življenje. možakar, poklicni šofer, je morda prvič naredil pizdarijo, hotel poravnati vse brez policije itd ampak ne... moralneži so morali hitro poklicati in ga spraviti še ob kruh. da so ga ja zjebal do konca...

drugo je seveda če je bil povzročitelj pameten ni želel sodelvoati itd...pri takemu pa lepa beseda ne bo zalegala...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
LOL

jaz nimam nič od tega ker ga nisem prijavil. Tudi nihče od mojih ga ni. Sem samo opisal soseda, ki bi ga prijavil že zato, ker bi avto tam priletel razbit... Tako da je tipo imel veliiiko smolo.
lahko pa bi vsaj ne pametil...
evil.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.410
7.522
113
@all

Ce ze zelimo debatirat o teh stvareh (jaz s tem sicer nimam nobenih tezav) potem se prvo zmenimo da mi ne uletavajte z neumnostmi izza sanka. Kot primer bom dal spirita in njegovo jamranje o Hildi. Lej na tak nacin se ne mislim pogovarjat ker potem lahko jaz odgovorim v stilu: "morda je bil pa pobegli voznik potencialni silvo plut, ohjoj..." Pa vsi vemo da je to BS.

Policija je po prijavi prometne nesrece s pobegom dolzna narediti vse da se izsledi povzrocitelja. Jest jz ne vem a so ble tm kamere na trgovskem centru al ne. vem pa, da ce bi meni en avto ruknil bi se sam pozanimal ce so kamere al ne in potem policistu tud povedal da so. Nato bi cez en teden poklical in vprasal kaj je bilo narejeno. ce cloveka ne bi dobil na telefon bi po mailu zastavil vprasanje. namrec vse kar pisno vprasate boste pisno tudi prejeli odgovor.

SJTV1 ne no prosim o sadizmu in podobnem. Me zanima kaj si komentiral v temi ko so iskali voznika stirikolesnika s koroske... ja so se izognili sadizmu ko so iskali mulca, da se je pojavil sele vec ur po nesreci je pa verjetno rezultat tega NEsadizma. Osebno domacim vedno povem: nic hudega se ni zgodilo, iscem pa tega i tega. zakaj ga jaz iscem konec koncev nikogar ne briga ce je polnoleten. Dostikrat te ljudje celo prosijo naj domacim ne poves kaj imajo s policijo in to je njihova pravica. A ves take "domace" resitve (ko kao domacim poves zakaj se gre pa ti ga oni kao pomagajo najt) se na koncu izjalovijo na sodiscu, ti pa pristanes na disciplinski.

Problem te teme je to, da se spet pogovarjamo o tem kok je revcek bogi ker se ga je ponoci iskalo in da v bistvu se ga itak ne bi smelo iskati ker ce ne bil avto do krimica se ga ne bi iskalo. Mislim neverjetni ste res. Tip je zaj.ebal in ima prizadeto tastaro - next case.

Osebno si zelim tega, da bi policija vsak priemr obravnavala 100%. Zavedam se da se to nikoli ne bo zgodilo. namrec tudi v polciijskem sistemu so lenuhi, ki ob popolnih pogojih ne bi naredili zadeve kot je treba. Ce pa se zavedamo da so pogoji dalec od popolnih pa je jasno da smo od deleza 100% se zelo dalec. Ampak ta debata kako da ni fer da so nasli povzrocitelja, ker ko so pa vam avto usuli ga pa niso nasli...ne vem no...eni presenecate v tej temi.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.667
3.176
113
v lokalni ostariji
saj... po eni strani bi policijo obremenjevali s nepomembnimi zadevami.po drugi pa jokajo kako nič ne naredi.

v tem prispevku je problem MATI in njen sinček edinček ki so ga revčki iskali.. kot pravim, sem se zgrozil že ob pismu v dnevniku, ko pa sem videl še prispevek pa adijo pamet...

jello

Guru
22. sep 2008
10.305
3.929
113
Pišuka če nisem že 10x avta popravljal zaradi poškodovanja na parkirišču s strani neznane osebe, pa še nikoli nisem rabil policije klicat kamoli da bi po trgovskih centrih kamere iskal. Ko se je nabralo prask sem šel na zavarovalnico, prijavil škodo, cenilec je popisal in jaz sem peljal ličarju popravit.

In ja, resno mislim da iskanje babic, ki še same ne vedo da so zadele drug avto ni delo policije. Oziroma bi bilo če bi imeli 0,5 policaja na prebivalca in denar za to da bi jih plačali.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.258
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

SJTV1 ne no prosim o sadizmu in podobnem. Me zanima kaj si komentiral v temi ko so iskali voznika stirikolesnika s koroske... ja so se izognili sadizmu ko so iskali mulca, da se je pojavil sele vec ur po nesreci je pa verjetno rezultat tega NEsadizma. Osebno domacim vedno povem: nic hudega se ni zgodilo, iscem pa tega i tega.

Saj tu, da jasno poves, da nic res hudega, je dovolj. Oz ce tega ne poves, je sadizem. Poznam primere, ko niso povedali prav nic, enostavo odkorakali, ko niso nasli cloveka, ki so ga iskali. To ni ok. Nikogar ne briga, kaj je naredil, imajo pa svojci, ki jih ob 3 zjutraj zbudis pravico vedet, ali je kaj hudega ali ne.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.082
495
83
tam ko se terc po tori rola
Bom še jaz nekaj napisal, glede onega prevračanja na streho in klicanja policistov... Če bi jaz bil priča čemu takemu, da nekdo zdrsne s ceste... Verjetno bi pomagal obrniti avto na kolesa in ga spraviti z mesta nesreče. Če ni poškodovanih in je škoda le na vozilu. Če pa je zraven alkohol, divjanje in še uporaba GSM med vožnjo... pa ne. Sorry, ampak za alkohol v prometu pa ni milosti. Preveč primerov poznam..., ki so se končali tudi z najhujšim.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Saj slišiš zlovešč rooaaaarrrrr (prazna cesta), potem pa civljenje, tumb in tišina.....

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.258
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
lahko rečemo da ni normalen tudi tisti ki šari po GSM-ju vozi preko omejitve (nad 5km/h)... ne samo tisti ki se pijan vsede za volan.

Vsak ima svoja merila, kar je čisto normalno. Samo držat se jih je treba, tudi ko ti to ni fajn, drugače si pač pi..a.