Ko mislis da si od pasjeljubcev ze vse dozivel

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Preden ji je zlezel v hlačke, je moral načičkani attentin whore obljubiti, da bosta imela psa... Ker si dotična attention whore ni predstavljala, koliko dela je tudi z majhnim cuckom, ga mora zdaj tale žešæi Rnaldq wannbe šetat in se blamirat. Sveda, če hoče še kdaj zlesti pod hlačke...

Katastrofa res! A se ne bi raje ukvarjal s svojo Mazdo 6 MPS kot pa s cuckom? To bi bil pravi dec.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Preden ji je zlezel v hlačke, je moral načičkani attentin whore obljubiti, da bosta imela psa... Ker si dotična attention whore ni predstavljala, koliko dela je tudi z majhnim cuckom, ga mora zdaj tale žešæi Rnaldq wannbe šetat in se blamirat. Sveda, če hoče še kdaj zlesti pod hlačke...
to so zla natolcevanja. v resnici ga tako samo pripravlja na otroka.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Jaz pa ne razumem enega fenomena: tipi (po možnosti mladi in nabildani) in majhni, beli kužki. Tega videvam vsak dan več.
takole z glave, najbrž jim nabildano telo veliko pomeni in imajo radi pse. Ali si ti napletel kakšno drugo teorijo?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Potem je pa že bolje imeti plišasto igračo na zadnji pilici v avtu, tako kot puntoshark (tema v avtomobilizmu).
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Joj, črno-beli ni nič proti sončku zaščiten ...

Kako neodgovorno.

btw:
Si na utube že pogledal, da te niso na kako skrito kamero posneli.
grin1.gif

Sigurno je bil namazan s kremo, ampak to ne iz kakšnega Hoferja...
hysterical-1.gif

Noro, kaj folk dela s cucki.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Zdaj vprašanje kaj je bolje; da baba laja čez dan ali ščene ponoči v spalnici.
evil.gif
Ko pjesu rečeš naj utihne, te posluša, ko pa babi rečeš, je pa treba dat čelado na glavo......
tongue-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Prej bi pomislil.

Jaz sem te zadeve pošlihtal na začetku.
a si že od začetka tiho in ubogljivo?......
..pametno..
tongue-1.gif

Nismo vsi capli.

A je tebi ime na J.?

Poznam enga z vzdevkom Capl, ki je vzel babo nazaj, potem ko se mu je enčas kurbala z drugim....

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Prej bi pomislil.

Jaz sem te zadeve pošlihtal na začetku.
a si že od začetka tiho in ubogljivo?......
..pametno..
tongue-1.gif

Nismo vsi capli.

A je tebi ime na J.?

Poznam enga z vzdevkom Capl, ki je vzel babo nazaj, potem ko se mu je enčas kurbala z drugim....
Zanimivo, ...en J. Capl nas večkrat kratkočasi z prigodami, kak enmu babo popravlja, ker tepec nima časa jo rihtat, ko je cel cajt za računalnikom, al pa mačke okol vogli preganja,....bajto ma ko busanci, -nobenga pjesa, mačke, še brajde nima,...živi balkanc, ko de teprav Slovencelj še mim ni šou...
evil.gif