Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Davor in Sergej pravita, da si ga je Goran drkal, ko je kravo v rit gledal.
Sergej je šel še dlje, sumi Gorana, da je kravo nategnil.
Keri psihoti, ej..
Resno se sprašujem, KAKO JIM JE (POP TV) USPELO zbrat toliko neuravnovešencev naenkrat ???
To, da si nekdo izmisli, kako je nekdo, ki ga ne maraš, nateg*il kravo, je ne samo neokusno, še več, žaljivo. Pa to, da velepametna Špela označi nekoga za pedr*a in kret*ena, samo zato, ker jo da v dvoboj
Bolje bi bil tak opis: boji se, da se bo kmalu poslovila od nagrade, za ljudi se ji, kratkomalo, hebe. Nekateri pač ne znajo prenest poraza in mislijo, da so v vsem preprosto NAJBOLJŠI ... no, saj so, v kretenizmu.
Vem, da ne poznamo celotne zgodbe, samo marsikateri komentar udeležencev bi bilo pa treba preprosto cenzurirat, ker, če to gledajo otroci, bodo mislili, da je to pač moderen način komunikacije
Vsi po vrsti mi gredo na kozlanje, eni bolj, drugi manj, še posebno pa Davor, katerega sem sprva imel za razumnega, poštenega tekmovalca. Zdaj pa tole?
Zdej se je začelo še med tistimi tremi komandosi
) nima meja. Pismo je še pred začetkom ustvarilo razdor med temi tremi, kaj šele bo ?
Ja, me sprašujete, če gledam tole sranje? Ja, a ni očitno, od tega tedna naprej gledam malo bolj pozorno. Prej sem samo površno. Ali je vredno? Ziher je, bolje kot svingerji pa sosedje ... tukaj imamo vse na enem mestu, samo upam, da na koncu ne bodo končali v smislu C.S.I. ja
(al pa, kaj češ, LOL)
Priporočam ogled !!!
(
)