moja izkušnja s KMAG-om je mešana ... ko sem prvič kupoval avto, je imel prodajalec tako osladne izjave, da me je skoraj minilo ... najboljša je bila, ko se vsedem v avto, zapeljem en krog, pripeljem nazaj na parkirišče, stopimo iz avta in tip izjavi: "priznam pa, da avto ima eno veliko napako - niste njegov lastnik!" in se osladno zareži ... z mojo sva se samo spogledala, pa sem mu hitro namignil, da če ima še kakšnega takšnega "asa" v rokavu, naj raje preneha, ker se bom samo obrnil in šel ... kasneje sem taisti avto našel pri drugem dealerju, za manj denarja in z dodatnim kompletom pnevmatik, česar pri njih niso hoteli niti slišati, pa se je avto pri njih prodajal konkretno dolgo časa ...
druga izkušnja je bila, ko sem želel prodati svoj avto, pa so mi ga zelo realno ocenili, in smo bili tik pred kupčijo, saj sem bil izredno zagret za slovenskega C5, ampak je malo trajalo, da smo se dogovorili za testno vožnjo. ko končno gremo na testno vožnjo, pa avto pred vsakim križiščem/krožiščem crkne. pa me prodajalka čudno gleda, pa jo vprašam, če je z avtom vse ok, ker to ni normalno, in mi reče "da mogoče jaz ne znam vozit". sem jo v naslednjem krožišču utišal s tem, ko sem avto že pred zaviranjem dal v prosti tek in avto, glej ga zlomka, crkne, brez da bi jaz narobe stisnil karkoli ...