Pa ja. Kako bluzenje. Imam bartolja na enem avtu 10 let in je še zmeraj snemljiva po dobrih 300.000 km. Dražje reči imajo svoje prednosti, ampak po drugi strani ne vem koliko denarja dajati za nek privesek k avtu je povsem brezveze. Bolje imeti avto obut v vrhunske zimske gume, ko je zima in vrhunske letne, ko je poletje. Ne pa, da cel alter ugotavlja, kako so "celoletne" topšit.na kakšno kanto boš montiral? če ti denar ni problem in hočeš kvaliteto.. potem oris, westfalia ali mogoče še kakšen ellebi.. Izogibaj se kljuk od bartolja ali šeškota.. Tisto je po enem letu tolk rjavo, da iz snemljive nastane nesnemljiva.
Pa ja. Kako bluzenje. Imam bartolja na enem avtu 10 let in je še zmeraj snemljiva po dobrih 300.000 km. Dražje reči imajo svoje prednosti, ampak po drugi strani ne vem koliko denarja dajati za nek privesek k avtu je povsem brezveze. Bolje imeti avto obut v vrhunske zimske gume, ko je zima in vrhunske letne, ko je poletje. Ne pa, da cel alter ugotavlja, kako so "celoletne" topšit.
Zato sem vprašal kam bo montiral. Bartoljeve kljuke poznam že celo življenje, govorim iz izkušenj, če se tvoja še sname potem imaš srečo. Sem zadnjič sosedu iz 10 let starega mercedeza demontiral bartolja.. Je blo tolk rjavo, da jo lahko samo v kanto vržeš Je pa res, da če je ne uporabljaš, ter je odmontirana in pospravljena.. Nima kej rjavet..
Dejstvo je, da je debata o kljuki, ni potrebe o soljenju pameti ter mešanju z kvalitetnimi gumami.
Da zaključim.. Za 750kg prikolico bo tudi rjava bartoljeva zadostovala.. Za kakšno bolj konkretno vlečenje česarkoli pa jaz nebi zapel prikolice na njihovo kljuko
Je možno, samo ti morajo pri montaži vgraditi ˝poseben˝ modul.Ali ni pri 13pinih tudi avtomatičen izklop senzorjev, da ne piska vsakič ko prestaviš v vzvratno????
Seveda se jo maže če voziš prikolico.
Ne maže se je za pecikl nosilce.
Ce imas proti nihajni priklop se ne maze!