Si jih opozoril na to?
Si jih opozoril na to?
Samo za pohvalit, kako učinkovito pobira prah iz zraka.
Cenejšo od teh dveh klim so nam pred kakim mesecem montirali v stanovanje. Do sedaj je praktično nismo uporabljali, ko pa sem jo danes prižgal, sem bil kar precej razočaran, saj hladi zelo počasi (ob polnem pihanju v dobre pol ure komaj pol stopinje - iz 26,5 na 26 stopinj, nastavil sem 24 stopinj). Prejšnja naprava (več kot 10 let stara Matrix, podedovana od bivšega lastnika) je to zmogla v nekaj minutah. Postavljena je bila na isto lokacijo - notranja enota v dnevni sobi, zunanja na severni fasadi.Da malo obudim temo...
Gledam klimo (z montažo) do nekje 1000€, lahko tudi malo čez in po specifikacijah se mi najbolj dopadeta naslednji dve WindFree od Samsunga:
Ta druga je že kar precej dražja, a je tišja in ima še neke filtre. Mislite da se splača dati toliko več.. že tako je bil limit 1000€ Lahko pa predlagate kaj drugega, nekako ne najdem nič podobnega ko gledam okoli.
- Wind-Free Confort - https://www.emundia.si/samsung-klimatska-naprava-wind-free-comfort-ar12txfcawkneu-3-50-kw
- Wind-Free Avant - https://www.emundia.si/samsung-klimatska-naprava-wind-free-avant-ar12txeaawkneu-3-50-kw
Hvala!
Loputo sem imel normalno odprto, da bi preklapljal naimaš model, ki “ne piha, ampak nežno hladi” . O tem sem mislim, da že enkrat pisal. Imaš opcijo izklopiti to fino zadevo in naj pač klasično odpre loputo?
Imel sem vklopljeno hlajenje, klasično, z odprto loputo. Da bi preklapljal na windfree način mi ni prišlo na misel, ker se temperatura že tako ni nikamor premaknila.Si vklopil hlajenje ali samo razvlaževanje?
Ker kaj takega še nisem slišal, razen da je plin kam pobegnil.
Ja sonček je za poletno vreme, a ne?Na polovici klim so simboli na daljincih debilni. Polovici firme sem ta teden prestavljal s soncka na snezinkico....
Loputo sem imel normalno odprto, da bi preklapljal na
Imel sem vklopljeno hlajenje, klasično, z odprto loputo. Da bi preklapljal na windfree način mi ni prišlo na misel, ker se temperatura že tako ni nikamor premaknila.
To s plinom je po mojem kar realna opcija. Da ga ni več le slab mesec po montaži in po dveh urah uporabe se mi zdi sicer ultra hitro, ampak dajmo počakat, da serviser opravi svoje, pa se potem oglasim in sporočim, kaj je šlo narobe.
in če imaš nastavljeno na 24 stopinj, ti prostor ohladi na koliko? kaj pa ko daš na 25? Brez "I feel" funcije...Ali je možno, da klima upošteva zunanjo temperaturo in ne notranje glede hlajenja? Se mi zdi da ta Cooper&Hunter dela kar nekaj. 24°C premrzlo, 25°C pretoplo. Če zunaj bolj vroče bolj hladi, če je manj vroče manj hladi. Enkrat ok, drugič spet ne. Funkcijo I feel, ki meri temperaturo pri pilotu, kot da je ni itd. Kaj je mogoče temp. senzor v okvari? Napake ne javlja nobene. Klima je stara 3 leta.
maš vključeno opcijo avto? če da potem je to vzrok. Sije sonce oz kak drug vor svetlobe ( morda toploote) na senzor i Feel?Ali je možno, da klima upošteva zunanjo temperaturo in ne notranje glede hlajenja? Se mi zdi da ta Cooper&Hunter dela kar nekaj. 24°C premrzlo, 25°C pretoplo. Če zunaj bolj vroče bolj hladi, če je manj vroče manj hladi. Enkrat ok, drugič spet ne. Funkcijo I feel, ki meri temperaturo pri pilotu, kot da je ni itd. Kaj je mogoče temp. senzor v okvari? Napake ne javlja nobene. Klima je stara 3 leta.