klima naknadno

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
gre za megane coupe. lep avto od mame, ki pa nima klime in to jo hebe že zadnjih 5 let. avto je sicer letnik 97, ne vem če ma 70.000 prevoženih, deluje tip top, redno srevisiran, vreden je zelo malo, denarja za novega nima, rabljenih pa načeloma ne kupuje. malo karamboliran megane podobnega letnika velja tam okrog 500 evrov.
to sem v bistvu mislil, rabljenega razstavit in potem v našega not zmontirat ob pomoči mehanika. ker za spodoben, ne prestar, rabljen avto s klimo in malo kilometri bo morala odšteti vsaj 5 jurjev, ki pa jih kot penzinistka (še) nima. morda jih bo mela čez pet let, do takrat pa se misli vozit samo zgodaj zjutraj ali zvečer. pa mogoče niti ni ona taki problem, problem je črn pes, ki gre večkrat z njo in se kuhata v razbeljeni pločevini.
ne vem, bomo vidli.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Sm mel avto z naknadno vgrajeno klimo pa ti lahko rečem da ni TO-TO
Moči ni manjkalo k avto je mel 115Hp-jev
-Občasno nihanje prostega teka
-Na AC sm moral bit pozoren na temp (če sm vozu nad 150km/h)
...in še kaka malenkost so mi dajale povod da raje uporabljam st.okno
wink-1.gif

LP;S

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Jaz pa pri dodatno vgrajeni klimi nimam nikakršnega problema. Dela kot šus, plin ni po vgradnji nič uhajal, dobro hladi, nobenih težav podobnih tvojim..

Odvisno kako je narejeno in odvisno če je ves material, ki je potreben za vgradnjo klime, brezhiben. Kakšno stvar je treba kupiti tudi novo...