Kje v Ljubljani Vredestein?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
V kaki internetni trgovini poglej pa lahko tut sam eno naročiš! Dostava je pa na dom!

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Cena pa ista kot pri Cimu, ker za eno pnevmatiko plačaš dostavo. Pa potem moram še posebej do vulkanizerja. Sem mislila pri kakšnem vulkanizerju vzeti in potem še montirati pri njem.

Aja, pa doma mene nikoli ni, v službo mi pa tudi ne bodo mogli tega dostavit.
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.003
10.754
113
kod Džej-Zija
Naroči na avtogume.com. Poleg trgovine imajo tudi vulkanizerstvo, tako, da se oglasiš pri njih in ti vse uredijo. Pa še cene so ponavadi zelo ugodne.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Tudi pri njih sem gledala, pa na spletu nimajo želene gume. Jih bom poklicala na gsm, ko bodo dosegljivi, da vidim, če imajo zadevo. Drugače pa še naprej zbiram predloge.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.003
10.754
113
kod Džej-Zija
Ni nujno, da imajo pravo gumo na zalogi. V tem primeru je treba počakati par dni, da stvar dospe iz Nemčije. Vsaj pri meni je bilo tako. Na svoje gume sem čakal 8 dni. Ampak se je splačalo, ker jih v Ljubljani ni imel nihče in jih tudi nihče ni bil pripravljen naročit.
13.gif
Edino eno malenkost are so želeli od mene, ampak je razumljivo. Ker so bile tudi sicer gume precej nestandardnih dimenzij. Dobil sem pa praktično čisto nov DOT.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Ni nujno, da imajo pravo gumo na zalogi. V tem primeru je treba počakati par dni, da stvar dospe iz Nemčije. Vsaj pri meni je bilo tako. Na svoje gume sem čakal 8 dni. Ampak se je splačalo, ker jih v Ljubljani ni imel nihče in jih tudi nihče ni bil pripravljen naročit.
13.gif
Edino eno malenkost are so želeli od mene, ampak je razumljivo. Ker so bile tudi sicer gume precej nestandardnih dimenzij. Dobil sem pa praktično čisto nov DOT.

Evo, malo bo treba počakat, cena pa bo 72€.
grin1.gif
Lahko bi bila že jutri, samo potem bi bila višja cena. Hvala!