Kje ste spoznali partnerico/partnerja?

Kje ste spoznali partnerico/partnerja?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

LoveGirl

Pripravnik
13. avg 2007
102
0
16
dezela medijev in zelenih gozdov =)
tud mi2 z mojim sva se spoznala v gostilni
nahrung002.gif

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Tut js na praznovanju RD od kolega, ki je skupaj z mojo dobro kolegico, on pa je njegov ful dobr kolega
tongue-1.gif

LoveGirl

Pripravnik
13. avg 2007
102
0
16
dezela medijev in zelenih gozdov =)
hej! ja sm pršla nazaj v svet interneta kr ga zdej eno leto nism mela
uf-1.gif

drgač pa cveti cveti...
cheer.gif

pa pri tebi?

on: dans je pač svet interneta in men se spoznavanje bodočih partnerjev na tak način ne zdi več nč nenavadnga
grin1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
...ksz

Jaz sn že tudi vse variante mel...... preko kolega, preko sestre, preko sošolca, v gostilni, preko neta, na faxu.....itd....
smile-1.gif

Mateja_Oblak

Pripravnik
21. sep 2009
34
0
6
45
Prlekija
Vse štiri fante, ki sem jih spoznala, so bili med časm šolanja. Dva v srednji šoli in dva na faksu. Potem sem spoznala punco, s katero sva pol (Zaradi moji težav s starši) šle živet na svoje. Nisva punci. Sem zaljubljena v njo, ampak sva si rekli, da samo skupaj živiva in sva samo dobri prijateljici, nič drugo. Imaa tudi spolne odnose. To kaj pa kera dela okrog, pa naju nič ne briga.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Odlično, " to pa kar dela okrog, pa naju nič ne briga"....zato pa je meddrugim tudi toliko spolnih bolezni! Da ne začnem o temi, kako imeti resnega partnerja...

In potem hočejo homiči otroke?

Bullshit!

Nazadnje urejeno:

Mateja_Oblak

Pripravnik
21. sep 2009
34
0
6
45
Prlekija
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Odlično, " to pa kar dela okrog, pa naju nič ne briga"....zato pa je meddrugim tudi toliko spolnih bolezni! Da ne začnem o temi, kako imeti resnega partnerja...

In potem hočejo homiči otroke?

Bullshit!

Romana, moja stanovalka ni imela že veliko let spolnih odnosov z drugimi puncami.
Sem mela letos v maju zdravniški pregled, ki ga imam vsaki 2 leti in tudi ona letos, in sva obe zdravi kot ribici.
grin1.gif

Naj ti povem, da sem se z zadnjim razšla predvsem zaradi tega, ker ne morem imeti otrok. A sem zdaj jaz kriva, da ga ne morem imet??!! Sva probala še preko umetne poti, se ni prijelo! Nisem homoseksualka, glede na to, da pa že nisem seksala 10 let z moškim, s punco pa vsaj enkrat n teden, bi si lahko rekla, da sem lezbijka, ampak še vedno sva samo najboljši prijateljici.. Fantje se mi res ne dopadejo več preveč, predvsem frajerji, ki se važijo na okrog, da so kot ne vem kaki mačoti ...ti se mi res ne dopadejo. Zdaj sem bolj na ženske usmerjena. Romana pa ni moja ljubica ampak moja sostanovalka. Obe hodiva v trgovino, hrano kupujeva enkrat ena in enkrat druga .. Če pa za kaj drugo zapravi denar, pa se nima nobena vtikat v osebne stvari, saj vsaka služi svoj denar in zase, isto živi vsak svoje življenje, ji nima kdo kaj ukazovati, kaj naj v življenju počne. Na srečo se pa fejst razumeva, zato nimava skoraj nikoli kakšnega nesporazumčka.

Otroka bi pa zelo rada posvojila, ker ga ne morem imeti.
cry12bpy.gif
Če bi ga lahko imela, bi zagotovo že vsaj enega imela ... zdaj preko umetne oploditve, prej pa preko naravne.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
cakaj cakaj pri 20. si sla na umetno oploditev? se pravi da si delala na otroki ze pri 19h ali prej? pa imela si 2 fanta v srednji in 2 na faksu (se pravi prvi letnik?! pa si takoj hotela zanosit?)

da se ti da zgodbice flancat...

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
cakaj cakaj pri 20. si sla na umetno oploditev? se pravi da si delala na otroki ze pri 19h ali prej? pa imela si 2 fanta v srednji in 2 na faksu (se pravi prvi letnik?! pa si takoj hotela zanosit?)

da se ti da zgodbice flancat...
Pačmajo eni na šihtu preveč cajta...
crazy1.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Madafaka, po mojem samo jest vem, o čem govoriš ..
evil.gif

Ampak ti lahko ZATRDIM, da se motiš ... vsaj v tem primeru. V onem drugem pač ne
cheer.gif

In tudi ti zdej veš neki novga, se mi zdi ...
grims-1.gif