Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Odlično, " to pa kar dela okrog, pa naju nič ne briga"....zato pa je meddrugim tudi toliko spolnih bolezni! Da ne začnem o temi, kako imeti resnega partnerja...
In potem hočejo homiči otroke?
Bullshit!
Romana, moja stanovalka ni imela že veliko let spolnih odnosov z drugimi puncami.
Sem mela letos v maju zdravniški pregled, ki ga imam vsaki 2 leti in tudi ona letos, in sva obe zdravi kot ribici.
Naj ti povem, da sem se z zadnjim razšla predvsem zaradi tega, ker ne morem imeti otrok. A sem zdaj jaz kriva, da ga ne morem imet??!! Sva probala še preko umetne poti, se ni prijelo! Nisem homoseksualka, glede na to, da pa že nisem seksala 10 let z moškim, s punco pa vsaj enkrat n teden, bi si lahko rekla, da sem lezbijka, ampak še vedno sva samo najboljši prijateljici.. Fantje se mi res ne dopadejo več preveč, predvsem frajerji, ki se važijo na okrog, da so kot ne vem kaki mačoti ...ti se mi res ne dopadejo. Zdaj sem bolj na ženske usmerjena. Romana pa ni moja ljubica ampak moja sostanovalka. Obe hodiva v trgovino, hrano kupujeva enkrat ena in enkrat druga .. Če pa za kaj drugo zapravi denar, pa se nima nobena vtikat v osebne stvari, saj vsaka služi svoj denar in zase, isto živi vsak svoje življenje, ji nima kdo kaj ukazovati, kaj naj v življenju počne. Na srečo se pa fejst razumeva, zato nimava skoraj nikoli kakšnega nesporazumčka.
Otroka bi pa zelo rada posvojila, ker ga ne morem imeti.
Če bi ga lahko imela, bi zagotovo že vsaj enega imela ... zdaj preko umetne oploditve, prej pa preko naravne.