Kje ste spoznali partnerico/partnerja?

Kje ste spoznali partnerico/partnerja?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
v gostilni
v službi
na fax-u
na srednji šoli
preko spleta
na avtobusni postaji/letališču
na koncertu/v gledališču....
v trgovini
preko znancev/sosedov, prijateljev
Nimam
drugo

P.s. "Nimam" tam sem hotel napisat "NISEM še spoznal partnerico/partnerja"

Nazadnje urejeno:

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Manjka še par možnosti; na javnem WC, na morju, na smučanju, v knjižnici, na cesti, na mitingu samskih...

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Manjka še par možnosti; na javnem WC, na morju, na smučanju, v knjižnici, na cesti, na mitingu samskih...

samo na teh lokacijah se je pomoje zelo malo ljudi spoznalo.

Imaš možnost drugje in spodaj napišeš kje je to drugje. Bo pa anketa pokazala koliko je teh ....spoznat drugje.

Ampak, da ne boste pisal samo na te in te lokaciji napište še kaj več kar koli morda o zmenku, kako se ej razpletlo naprej, se ej veza obnesla ali ne.
Tko včasih preberm, da se jih full loči.

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Hmm, po nekaj mesecih samote sem hotel probat, 'če še znam' kaki mladenki laso vrečt za vrat....potem pa se je malo zapletlo in ta zaplet traja zdaj skoraj 2 leti
grin1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Hmm, po nekaj mesecih samote sem hotel probat, 'če še znam' kaki mladenki laso vrečt za vrat.... potem pa se je malo zapletlo in ta zaplet traja zdaj skoraj 2 leti
grin1.gif
Pozitiven test?
evil.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Hmm, po nekaj mesecih samote sem hotel probat, 'če še znam' kaki mladenki laso vrečt za vrat.... potem pa se je malo zapletlo in ta zaplet traja zdaj skoraj 2 leti
grin1.gif
Pozitiven test?
evil.gif

Mislim da ne. Je vozel na koncu naredil pretrd in se lasa ni razvezala!
evil.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
grin1.gif
Pozitiven test?
evil.gif

evil.gif

Al pa je preveč zategnil laso, zadrgnil punco, zaj pa ga 2 leti že po sodiščih vlačijo
grin1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
grin1.gif
Pozitiven test?
evil.gif

evil.gif

Al pa je preveč zategnil laso, zadrgnil punco, zaj pa ga 2 leti že po sodiščih vlačijo
grin1.gif

Dobro si ti to pomislil!
zmaga.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Na to sem prvo pomislo. Poglej njegov avatar. To je ziher neki fajter. Pretepa ženske po Mariboru. Dajmo ga prijavit policiji.
evil.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Na to sem prvo pomislo. Poglej njegov avatar. To je ziher neki fajter. Pretepa ženske po Mariboru. Dajmo ga prijavit policiji.
evil.gif

1. Ko me vidi, se začne sama tepst in

2. Policaji grejo na malco, ko jaz pridem.

hysterical-1.gif

Ok Nobody, zdaj pa nehaj, ker boš dobo 1 teden v banovcih
grin1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
evil.gif

To se takoj opazi, da je to en kritični ded!
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Na spletu
redface-1.gif

Kaki geek sem
redface-1.gif

Bil sem na myspace, pa me preko sosede tale moja frčafela doda. Sma se pogovarjala nekaj časa na MSNju,
in nato na kavico, pa na tortico pa na kosilce, in tako je denis rekel se malo zaplete in ta zapleta že trajaaaaa...
rolleyes-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Na faxu sem se zaletu vanjo ali pa se ona vame
sprasujem se.gif

Eno drugo sem pa spoznal na trgu ko smo igrali pinkponk in je prisedla zraven pa sva se začela pogovarjat (pa mislu sem da je 18 ker je rekla da izpit dela za avto nisem pa pomislil, da ga lahko začneš tudi pri 16ih v glavnem velika napaka je bla).
Potem sem eni pomagal iz tavelkih polic v tgovin robo v voziček dajat, ker je imela 160 cm ja pa takrat ene 185 cm, naslednjo sem spoznal ko sem od sosede otroka merku v parku in je ona pazila nečaka, pri eni sem pil pa tolk pijan (imel sem rojstni dan in hecno majco), da sem se zmenu za zmenk in vse sam dokler me ona ni poklicala nisem vedel, da sem se z njo sploh kej zmenu pa vsi drugi so to vedl razen mene + da ima otroka to po pa tud vse kar je bilo nenavadnega druge so bile bolj običajne žuri, itd.